FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA - DINAMO

Aliuță, înainte de Steaua - Dinamo: „Va juca o clonă a Stelei! Oprița a spus că FCSB e Steaua”

Aliuță, în roș-albastru, alături de Claudiu Răducanu
Aliuță, în roș-albastru, alături de Claudiu Răducanu

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 07:44 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 08:56

Marian Aliuță (45 de ani), fostul mijlocaș de la Steaua, Rapid sau Sheriff Tiraspol, spune că, în opinia lui, meciul dintre CSA Steaua București și Dinamo nu este adevăratul derby al fotbalului românesc. 

  • Steaua - Dinamo se joacă marți, 18 aprilie, de la 19:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport.

Fostul internațional se poziționează de partea lui Gigi Becali în conflictul cu Armata, menționând că Dinamo va întâlni „o clonă a Stelei”. 

Viorel Moldovan, informații tari din culise: „Am înțeles că unii jucători de la Rapid se roagă să nu fie folosiți de Adi Mutu”
CSU CRAIOVA - RAPID
Viorel Moldovan, informații tari din culise: „Am înțeles că unii jucători de la Rapid se roagă să nu fie folosiți de Adi Mutu”

Marian Aliuță, înainte de Steaua - Dinamo: „Trebuia să existe o singură echipă care să joace în Ghencea, iar aia era Steaua lui Gigi Becali”

„Nu prea înţeleg ceea ce se întâmplă cu FCSB, cu CSA. Trebuia să existe o singură echipă care să joace în Ghencea, iar aia era Steaua lui Gigi Becali. Nu am niciun interes cu Gigi Becali, nu mă plăteşte. 

Din contră, când am plecat de la Steaua, am plecat printr-un scandal cu el. Pentru unii este un derby, dar pentru mine sincer nu este niciun derby.

În primul rând, CSA-ul nu are suporterii în totalite de partea ei, ceea ce s-a şi demonstrat. Am văzut meciul CSA-ului cu Poli Iaşi, iar stadionul era gol. Apoi, Steaua n-are ce căuta în liga a doua, Steaua n-a fost niciodată în liga a doua.

Eu am jucat în derby Steaua - Dinamo în prima divizie. Dinamo a retrogradat, din păcate, dar va juca cu o clonă a Stelei, din punctul meu de vedere. 

Ştiu că deranjez suporterii CSA-ului, dar şi ei sunt supăraţi pe Gigi, pe aroganţa lui, pe care a avut-o. Şi eu aş putea să fiu, pentru că am plecat de la Steaua într-un conflict avut cu el, dar eu nu dau în el, pentru că omul chiar are dreptate. 

A venit într-un moment greu la Steaua, a băgat nişte bani, i s-a dat credibiliate şi a dus brandul mai departe”, a declarat Marian Aliuță, potrivit Orange Sport. 

Marian Aliuță: „Daniel Oprița a spus că FCSB e Steaua”

Ulterior, fostul mijlocaș i-a luat în colimator pe Daniel Oprița, actualul antrenor al celor de la Steaua, pe Gabriel Boștină, managerul tehnic al clubului din Ghencea, cât și pe George Ogăraru, coordonatorul centrului de copii și juniori al Stelei. 

„Dacă ne uităm în spate, şi Opriţa, până să vină la Steaua, zicea altceva. Este prietenul meu, nu sunt certat cu el, nici cu Boştină, că sunt fraţii mei. Ei mănâncă de acolo. Opriţa a avut cândva o declaraţie în care a spus că FCSB este Steaua. 

Ogăraru spune că el n-a jucat la FCSB. Atunci Gigi Becali pe cine a plătit? Sau înseamnă că acea semifinală de Cupă UEFA de care el este mândru n-a avut-o la Steaua? A avut-o la FCSB!

Ar trebui să se hotărască. E o mare minciună ceea ce se întâmplă şi este păcat. FCSB pentru mine rămâne Steaua”, a mai spus Marian Aliuță, potrivit sursei citate.

Aliuță a jucat pentru echipa lui Gigi Becali între 2002 și 2004.

VIDEO. Părerea lui Dan Petrescu referitoare la dreptul de promovare al celor de la CSA Steaua: „Dacă bați pe teren și câștigi puncte, de ce să nu mergi mai departe?”

Citește și: 

Ce pregătesc dinamoviștii pentru derby-ul cu Steaua: „Cel mai mare corteo după ‘97!” + cum contraatacă rivalii

Teoria surprinzătoare a lui Florin Prunea privind legea lui Dâncu pentru Steaua: „Sută la sută de acolo vine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
forumeer
forumeer  •  19 Aprilie 2023, 12:23

*** Aliuta nu-i stelist. A injurat Steaua pe unde a putut, opinia lui nu e relevanta pt stelisti. De fapt, daca avea macar un pic de bun-simt, dupa ce a injurat Steaua de zeci de ori, s-ar abtine de la a mai poza ca fan al Stelei sau a mai vorbi vreodata despre Steaua. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno807
creeperno807  •  17 Aprilie 2023, 22:37

Poate sa-i cheme si Avantul Prabusirea, maine trebuie sa invingem!

oscarduarte
oscarduarte  •  17 Aprilie 2023, 16:50
Postat de fc_zcsb_manita_manita pe 17 Aprilie 2023, 10:00

În țara proștilor, România, echipa care se numește Steaua, care e echipa Armatei Române și care joacă pe Ghencea, cu celebra stemă pe piept, e numită clonă, în timp ce echipa Fotbal Club FCSB, care are interzis în Ghencea, care e în conflict deschis cu MAPN, cu care se judecă prin tribunale și care are o stemă ridicolă e considerată a fi originalul. Conspirații de conspirații*** :)))

Steaua nu a jucat niciodată in liga satelor, nu a retrogradat și nu s-a desfiintat niciodată. CSA Regal a luat naștere în anul 2017 în liga a 4 a, ce nu este clar? Dacă tu crezi ca lumea a început în anul 2017, succes mâine meciul amical din liga a 2 a, și da clona este de obicei o copie a originalului și nu poate lua fiinta fata original.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează