FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

Unul dintre cei mai buni jucători de la FC U Craiova 1948 dezvăluie: „Am avut oferte bune, dar nu mă lasă Mititelu să plec așa ușor”

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 2
FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 2

Articol de - Publicat marti, 19 mai 2020 17:47

Marian Stoenac (26 de ani) a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la FC U Craiova 1948 în drumul oltenilor către eşalonul secund. Mijlocaşul ştie ce este de făcut pentru ca sezonul care urmează să fie traversat la fel de convingător. 

  • FC U Craiova, a promovat în Liga 2. Comitetul de Urgență al FRF a stabilit pe 11 mai că riscurile derivate din pandemia de coronavirus sunt prea mari pentru ca cel de-al treilea eșalon să mai fie reluat;
  • În Liga 2 ediția 2020/21 promovează echipele clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manșă între locul 1 și locul 2 din fiecare serie, dacă diferența între primele două clasate este egală sau mai mică de 3 puncte. Oltenii erau lideri autoritari în Seria 4 din Liga 3, cu un avans de 13 puncte față de urmăritoarea Șoimii Lipvova.

„Dacă rămânem la fel de concentraţi şi vom munci la fel de mult rezultatele vor fi, cu siguranţă, cele dorite de noi şi suporteri”, a punctat Stoenac. 

Unul dintre cei mai buni jucători de la FC U Craiova 1948 dezvăluie: „Am avut oferte bune, dar nu mă lasă Mititelu să plec așa ușor”
Marian Stoenac // Sursă foto: Facebook

Marian Stoenac, FC U Craiova 1948: „Am avut oferte bune”

Fotbalistul va rămâne şi în campionatul următor sub comanda lui Eugen Trică, deși declară că alte formații s-au interesat deja de serviciile sale.

„Am avut oferte bune, dar nu cred că mă lasă domnul Mititelu sa plec așa ușor. Mă simt excelent la Craiova”, a precizat Marian Stoenac.

Citește mai multe știri despre FC U Craiova 1948:

Gigi Becali, mesaj pentru Adrian Mititelu după ce FC U Craiova a promovat în Liga 2: „Acolo e palmaresul”

Adrian Mititelu și-a adus fotbalist de lot național: „La anul promovăm în Liga 1”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
george_br
george_br  •  19 Mai 2020, 20:12

Ramai, Mariane, ca de-aici incep bataliile adevarate iar echipa are nevoie baieti ca tine! Ramai acelasi baiat de caracter, serios si motivat si sunt sigur ca vei avea parte de satisfactii! De la Braila, din toti plamanii: FORZA STIINTA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează