FOTBAL  »  LIGA 2  »  REȚINERE

MARIUS BACIU REȚINUT // VIDEO Daniel Niculae, Petre Marin și Daniel Iftodi sar în apărarea lui Marius Baciu: „E aberant! Nu e infractor ca să-l iei cu mascații”

Articol de , - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 16:48

Petre Marin, Daniel Niculae și Daniel Iftodi au comentat evenimentele de ieri de la stadionul Juventus Colentina, de unde Marius Baciu, antrenorul lui Turris, a fost ridicat de mascați și dus la parchet.

  • Context: Marius Baciu, antrenorul lui Turris Turnu Măgurele, a fost luat de ofițerii DIAS după meciul cu Sportul Snagov, câștigat cu 3-2. Pe numele lui s-a formulat o plângere, fiind acuzat că a primit bani pentru a favoriza un copil (Detalii AICI)  

„A fost un moment incredibil! Am rămas surprins când am văzut că a fost luat cu mascații. Am văzut că a dat și o declarație. Din ce am înțeles un părinte a făcut o reclamație. Nu putem să ne pronunțăm", a spus Petre Marin. Completat imediat de Daniel Niculae: „Dar nu e nicio legătură cu mafia pariurilor. Pentru că acolo toleranța trebuie să fie zero”. 

Petre Marin, antrenor la juniori în prezent, recunoaște că nu e ușor de gestionat situația cu părinții puștilor.  "Noi la club i-am educat pe părinți în sensul acesta. Dar să știți pentru că e greu de gestionat situația. Pentru că toți părinții sunt subiectivi. Marea problemă, vă spun sincer, nu sunt bărbații, cât sunt doamnele. Sunt foarte pătimașe, se implică foarte mult. Avem discuții mai aprinse cu mamele copiilor decât cu tații".

„Mamele, mai pătimașe decât tații” 

Daniel Iftodi a fost mai categoric și crede că s-a greșit când s-a intervenit atât de prompt într-un asemenea caz: „Mi se pare totuși incredibil că, dacă un părinte depune o plângere, e nevoie să vină să te ia mascații. E grav pentru că i s-a creat o imagine falsă. E aberant pentru că nu e infractor”.

Vezi și: 

VIDEO Marius Baciu a fost eliberat! Prima reacție a antrenorului: „Aș vrea să vedeți persoana care m-a reclamat și să trageți voi concluziile” + Ce spune avocatul 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
mosierul
mosierul  •  15 Noiembrie 2019, 15:16

...normal că procurorii sunt "proști"...mda, vinovații mereu caută scuze și se consideră victime...!!! Trebuia sa vina cumva cu o limuzina după el??!?!

771545396317549
Eugen Iustin  •  15 Noiembrie 2019, 08:28
Postat de catalin.palcu pe 14 Noiembrie 2019, 21:05

Reactia lor e f normala. Sa vad cum ti-ar fi placut tie sa fii saltat cu mascatii. Asta e ultimul fetis la romani, sa ii vada pe altii in catuse, prin dube de politie, prin tribunale si puscarii. Dar daca va opreste un politist sau va zice un jandarm sa va dati mai incolo, sariti ca arsi ca va incalca drepturile.

Oamenii nu sunt săltați la întâmplare de pe stradă, sunt convins că probele împotriva lui sunt clare. Este judecat în libertate, probabil va ajunge la bulău.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  14 Noiembrie 2019, 22:55

Romanii isi aduleaza calaii! Felicitari !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează