FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - HERMANNSTADT

Marius Măldărășanu, acuze la adresa celor de la U Cluj: „Mi-au întors spatele, n-am văzut așa ceva”

Marius Măldărășanu
Foto: Raed Krishan
Marius Măldărășanu Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 10 mai 2022 21:57 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 10:06

Marius Măldărașanu (47 ani), antrenorul celor de la Hermannstadt, i-a acuzat pe adversarii de la U Cluj de lipsă de respect la finalul meciului câștigat în deplasare de formația sibiană, scor 2-1.

  • În ultima rundă a play-off-ului, Hermannstadt primește vizita Stelei, în timp ce U Cluj se deplasează la Chiajna, pentru duelul cu Concordia. Ambele partide vor fi programate duminică, de la 16:00.
  • Hermannstadt are nevoie de cel puțin o remiză cu CSA pentru a obține promovarea directă. 
  • Pentru a termina peste Hermannstadt și a promova direct, U Cluj trebuie să o bată pe Chiajna, iar sibienii să piardă cu CSA Steaua. La egalitate de puncte, clujenii au avantaj, întrucât au acumulat un număr superior de puncte în sezonul regulat, 42 față de 41.

Tehnicianul lui Hermannstadt și-a lăudat elevii pentru determinarea cu care au abordat partida, dar a recunoscut, totodată, că și-ar fi dorit să aibă mai mult timp posesia.

Scandal uriaș, după U Cluj - Hermannstadt! Galeria s-a dus peste jucători și conducători: „Plecați cu toții!”
U Cluj - Hermannstadt 1-2
Scandal uriaș, după U Cluj - Hermannstadt! Galeria s-a dus peste jucători și conducători: „Plecați cu toții!”

U Cluj - Hermannstadt 1-2. Marius Măldărășanu, despre:

  • jocul din partida cu U Cluj: „Da, jocul n-a fost unul plăcut, dar pe parcursul acestui campionat noi am jucat fotbal sau, cel puțin, am încercat să facem asta, nici măcar Barcelona nu joacă mereu la cel mai înalt nivel. De multe ori am pierdut puncte, dar astăzi, mi-aș fi dorit să avem mai mult timp posesia balonului, dar marcând devreme, apare instinctul de conservare. Au pus o presiune mare pe noi, motiv pentru care îmi felicit băieții pentru atituduine și pentru dăruire”
  • tragerile de timp ale elevilor săi pe final de meci: „Absolut toate acele fragmentări care se văd urât la televizor au avut un motiv. Jucătorii chiar au avut probleme muscualare. Nu am tras de timp în mod intenționat. Hai să fim serioși, așa ceva se întâmplă și la campionate mondiale și europene. Nu știu dacă am caștigat meritat ca joc, dar ca atitudine cu siguranță”
  • lipsa de respect a celor de la U Cluj: „Ne-a plăcut atmosfera de la Cluj, dar trebuie să accepte această înfrângere. Când am fost la banca lor de rezerve, mi-au întors spatele. Nu a existat respect, așa ceva nu am mai văzut, dar asta e, mergem înainte”
  • ce înseamnă o eventuală promovare pentru cariera sa de antrenor: „O promovare contează enorm in CV-ul oricărui antrenor, dar nu mă gândesc doar la CV. Am venit aici pentru a face performanță”

Marius Măldărășanu, declarații la finalul partidei cu U Cluj

Citește și alte știri despre Liga 2:

VIDEO + FOTO Hermannstadt câștigă la Cluj și devine mare favorită la promovarea directă! Situația din play-off

EXCLUSIV CSA Steaua nu poate obține licența pentru Liga 1: „Pe baza acestui articol li se va respinge cererea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  10 Mai 2022, 23:13

Maldarasanu, vrei respect, fara ca echipa ta sa fie fair play? Ai jucator accidentat? Chemi echipa medicala si il scoti de pe teren. Da, mercenarii tai au jucat mai bine si mai cu ambitie decat mercenarii de la U, dar acum vreti si respect? Sunteti un soi de performeri in sport? Sa fim seriosi. Va lipsesc si voua si celor de la U lucruri esentiale pentru a va numi sportivi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează