FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - FARUL 2-1

Antrenorul Rapidului, noi declarații memorabile: „Stau fără bani aici, gloria e mai importantă” + Ianis Zicu se gândește să plece de la Farul

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 16:53 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 17:04

Mihai Iosif, antrenorul interimar al Rapidului, a oferit vorbit la finalul meciului câștigat cu Farul, scor 2-1, despre situația sa la echipă și despre condițiile de antrenament ale giuleștenilor. De cealaltă parte, Ianis Zicu a declarat că va pleca de la Farul dacă nu va duce echipa pe un loc de play-off.

Stau la Rapid fără bani. Să facem noi performanță și vor veni și banii. Foloasele materiale se mai duc, dar gloria nu ți-o ia nimeni. Avea dreptate Pancu când se referea la condițiile de antrenament. Baza noastră de acum nu este una propice performanței. Așteptăm să ne întoarcem în casa noastră, în Giulești”, a declarat Mihai Iosif la finalul partidei.

Ianis Zicu: „Probabil trebuie sa vina un alt antrenor”

La finalul partidei, Ianis Zicu a anunțat că ia în calcul să o părăsească pe Farul dacă obiectivele nu vor fi îndeplinite: „Sper să reușim să rămânem pe locurile de play-off. În iarnă dacă nu suntem aproape de meciurile de play-off, nu voi mai rămâne antrenorul Farului. Dacă lucrurile nu sunt așa cum trebuie, probabil trebuie să vină un alt antrenor. Un ciclu trebuie să se termine. Nu pot să rămân la Constanța doar ca să am ce sa antrenez”.

Nu i-am certat pe jucători. Tot ei au adus punctele pe care le avem acum în clasament. Nu există ceartă, exista doar corectarea greșelilor pe care le fac. Au greșit foarte multe pase simple și ne-am complicat meciul singuri. Puteam să scoatem un egal, chiar să câștigăm, dacă nu apărea greșeala de la golul 2. 
Ianis Zicu, antrenor Farul

RAPID. În ce stadiu al lucrărilor se află arena de aproape 40 de milioane de euro din Giulești

Citește mai multe știri din Liga 2:

Scandal monstru în Liga 2: „Jucătorii noștri au fost scuipați și înjurați de președinte” + fratele lui Istvan Kovacs ar fi fost hărțuit cu jigniri xenofobe!

Gabi Balint, necruțător cu federația, după ce a scos FCSB 2 în calea celor de la CSA Steaua: „Ori sunt incapabili, ori sunt răuvoitori”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
jean.fzr
jean.fzr  •  16 Noiembrie 2020, 20:05

rapidu ie mereu furat

847153178690789
Ticu Troya  •  16 Noiembrie 2020, 15:24
Postat de Nicolae Nicolae pe 15 Noiembrie 2020, 18:16

Anul asta trebuie să promoveze rapid,u Cluj și petrolul,total federația lucrează pentru asta,un 11 m ca la circ,,și o eliminare,altfel,rapid nu reușea să câștige.de aceea eu mă uit la campionatul englez, Romania corupta până în măduva oaselor.

D-le NiciOlaie , Farul trebuia să rămînă in 10 ,când a scăpat Balan singur spre poartă și-a fost faultat din spate ! Golul farului a fost inscris , după un corner inexistent si Rapid a mai avut un 11m la Hlistei și neacordat , fapt -surprinzător- recunoscut de Marica !

115486966066476
Edi Girnita  •  16 Noiembrie 2020, 11:00

Și ce faci Iosife cu "gloria"? O pui in ramă, plătești ceva cu ea, are vre-un folos? Cu Farul ai bătut cum ai bătut,cu un 11m. inventat( mă întreb dacă era invers,cred că luați foc),sa te vad etapele următoare.Vezi sa nu pierzi "gloria",nu de alta dar nu ți-o ia nimeni ,oricum.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează