FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCANDAL

Scandal monstru în Liga 2: „Jucătorii noștri au fost scuipați și înjurați de președinte” + fratele lui Istvan Kovacs ar fi fost hărțuit cu jigniri xenofobe!

Un conflict de amploare s-a petrecut la finalul meciului dintre CSM Slatina și Metaloglobus. Sursă foto: Facebook
Un conflict de amploare s-a petrecut la finalul meciului dintre CSM Slatina și Metaloglobus. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 07:37 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 10:17

LIGA 2. Nu e liniște în fotbalul românesc! Un conflict de amploare s-a petrecut la finalul meciului dintre CSM Slatina și Metaloglobus, disputat sâmbătă în liga secundă și câștigat de olteni cu 1-0. Fotbaliștii oaspeților ar fi avut de suferit din cauza lui Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt.

Vezi AICI programul etapei #12 din Liga 2

La câteva ore după terminarea partidei, oficialii lui Metaloglobus au publicat pe contul oficial de Facebook evenimentele teribile care s-ar fi petrecut după fluierul final. Conform echipei bucureștene, Marius Oprescu, președintele CJ Olt, care a asitat la partidă, i-ar fi jignit și scuipat pe jucătorii celor de la Metaloglobus

Mai mult, acesta ar fi recurs la amenințări și jigniri xenofobe la adresa lui Szabolcs Kovacs, nimeni altul decât fratele mult mai cunoscutului Istvan Kovacs.

„Înjurați și scuipați de către președintele Consiliului Județean Olt”

„Țineți capul sus băieți! Deși nu am reușit să luam cele 3 puncte, astăzi am luptat din greu. Metaloglobus este cunoscut pentru mentalitatea sa de fair-play, ne-am dori să putem spune același lucru despre susținătorii CSM Slatina. Lăsând la o parte faptul că tot meciul am fost jigniți, în timp ce băieții noștri ieșeau de pe teren, au fost înjurați și scuipați de către președintele Consiliului Județean Olt.

Domnul Președinte NU s-a oprit aici, a aruncat și cu injurii xenofobe și amenințări către arbitru, Domnul Szabolcs Kovacs. Ne pare rău pentru CSM Slatina că imaginea lor este afectată de un personaj atât de murdar. Nici nu vrem sa ne imaginam ce s-ar fi intamplat daca echipa asa zisa gazda ar fi pierdut”, se arată în comunicatul emis de Metaloglobus. 

Scandal monstru în Liga 2: „Jucătorii noștri au fost scuipați și înjurați de președinte” + fratele lui Istvan Kovacs ar fi fost hărțuit cu jigniri xenofobe!

VIDEO Erik Lincar, declarație de dragoste pentru Rapid: „ Mi-aș dori să antrenez acolo”

Citește și alte știri din Liga 2: 

Noi dezvăluiri despre blaturile incredibile din Liga 2: „Mi se pusese o pecete că am participat direct la trucarea meciurilor. Să răspundă cine-a făcut nenorociri!”

EXCLUSIV Jucători „blatiști” din Liga 2, amenințați cu moartea pe Telegram: „Bag baioneta în tine, mă duc la pușcărie!” » Percheziții și mandate de aducere într-un dosar de trucare de meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
gabryel28
gabryel28  •  15 Noiembrie 2020, 17:57

Istavan Kovacs este un antrenor foarte bun si trebuie promovat urgent la liga1

deusdat
deusdat  •  15 Noiembrie 2020, 11:49

La fel ca și Zlatan, Oprescu e mândru că e rrom ;)

stoichkov10
stoichkov10  •  15 Noiembrie 2020, 10:46
Postat de Alex Bandu pe 15 Noiembrie 2020, 10:33

De la olteni ce poti sa astepti ?

acum am vazut pe google. M. Oprescu=Rajahstan

Vezi toate comentariile (5)
Comentează