FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAY-OFF

Iosif laudă un jucător, după remiza cu Mioveni: „A dat totul pe teren”

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, l-a lăudat la finalul egalului cu CS Mioveni (1-1) pe Cătălin Hlistei, marcatorul giuleștenilor.
Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, l-a lăudat la finalul egalului cu CS Mioveni (1-1) pe Cătălin Hlistei, marcatorul giuleștenilor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 17:34 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 17:53

Mihai Iosif, 46 de ani, antrenorul Rapidului, l-a lăudat la finalul egalului cu CS Mioveni (1-1) pe Cătălin Hlistei, marcatorul giuleștenilor.

Toate detaliile despre Rapid - CS Mioveni 1-1, AICI!

Rapid a ajuns la două meciuri consecutive fără victorie, după înfrângerea de la Craiova (0-1) și semieșecul cu Mioveni. Trupa lui Mihai Iosif se menține pe a doua poziție în clasament, iar FC U Craiova se poate distanța la 5 puncte dacă va câștiga partida cu Dunărea Călărași. CS Mioveni e la un punct în spatele giuleștenilor.

Mihai Iosif, după Rapid - CS Mioveni 1-1: „Ocaziile s-au răzbunat”

„Am condus ostilităţile tot meciul, am luat gol dintr-o jumătate de şut, în prima repriză am avut 4-5 ocazii mari, nu am dat gol, iar ocaziile se răzbună în fotbal.

Nu comentez arbitrajul, nu l-am comentat niciodată, nici acum. Dacă s-ar opri acum campionatul, am fi promovaţi. Hlistei a dat totul pe teren, asta înseamnă că joci la Rapid, dai totul până la epuizare indiferent de ce eşti, antrenor, jucător, suporter. Totul până la capăt”, a declarat Iosif la Telekom Sport.

Un meci trăit la intensitate maximă, în care Rapid a avut şansele în prima repriză să înscrie şi să mărească diferenţa, au avut mai multe situaţii, iar până la urmă au intrat în avantaj la pauză. După pauză, am ieşit mai curajoși la atac şi am reuşit să egalăm. Una peste alta, este un rezultat echitabil, având în vedere a doua repriză. Este bine că plecăm neînvinşi de aici şi continuăm lupta. Rămânem în cărţi şi pentru locul 2
Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni

Cum arată lupta pentru promovare în Liga 1

  • Primele două clasate vor promova direct în L1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Csikszereda dă lovitura la Timișoara și câștigă cu 1-0 » Cum arată clasamentul din play-off-ul Ligii 2

Daniel Niculae e mai presus decât președintele! Ce rol i-a dat Angelescu la Rapid: „Are contractul ăsta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
argus
argus  •  24 Aprilie 2021, 23:13

"...Hlistei a dat totul pe teren, asta înseamnă că joci la Rapid, dai totul până la epuizare..." (https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/mihai-iosif-dupa-rapid-cs-mioveni-1-1-630123.html) Asta poate declara un antrenor? Pai ce sa-nteleaga ceilalti jucatori, altceva decat ca "...nu au dat totul pana la epuizare...ca nu au jucat pentru Rapid"!? Dupa un meci, in care s-a vazut ca "nu au dat totul pe teren...ca nu au jucat pentru rapid..."? Pai ce sa faca echipa cand, aiurea-n tramvai, schimbi 3-4-5 jucatori intr-un meci? Cum naiba sa te astepti ca sa se formeze relati de joc? Pai dle Iosif, daca in calitate de antrenor credeti ca "ati dat totul pentru Rapid", mi se face frica de viitorul echipei! Sa va mai spun ceva, dle Iosif, ceva ce a facut "farmecul Rapidului", jocul de pase, fente, driblinguri (Ion Ionescu, Emil Dumitriu, Neagu, Jamaiski, Nasturescu - parte din echipa ce a cucerit titlul in 1967. Acum, echipa desi are potential tehnic, il iroseswte cu nefericita de pasa lungaaa...care ajunge in 9 cazuri din zece la adversar! Lasati jucatorii sa-si puna in valoare tehnica, sudati un nucleu de baza format din 6-8 jucatori, nu-i ma schimbati doar de "dragul" de a face schimbari! Riscati sa descurajati jucatorul schimbat aiurea, doar "de dragul" de a face schimbari! Cand faci schimbari, te astepti la o schimbare in jocul echipei, dar nu si dupa schimbarile facute de dv! Daca v-o "***" si Czikes

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george_br
george_br  •  24 Aprilie 2021, 21:25
Postat de gazistu pe 24 Aprilie 2021, 20:37

mioveni , 0 infrangeri din 5 meciuri in plyof... bv lor!!

Deja s-a asternut praful peste alea 4 puncte luate cu japca din finalul regularului..

gazistu
gazistu  •  24 Aprilie 2021, 20:37

mioveni , 0 infrangeri din 5 meciuri in plyof... bv lor!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează