FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - VIITORUL TG. JIU 3-0

Mijlocașul Alex Pop a reușit "dubla" pentru U Cluj, iar primul gol a fost o bijuterie de la 50 de metri

Articol de - Publicat luni, 12 august 2019 11:09

Untold a mutat Universitatea la Tg. Mureș, iar partida s-a jucat cu un stadion pustiu. Clujenii au porțile închise după incidentele de la meciul de baraj cu Hermannstadt. Așa că stewarzii și oamenii implicați în organizarea partidei au fost principalii susținători ale celor două echipe. 

Clujenii au deschis scorul prin Alex Pop, care a marcat cu un şut teleghidat de la centrul terenului! La fel ca reușita lui Gică Hagi din meciul Real - Osasuna 5-2, din urmă cu 27 de ani!

Puștiul de 19 ani a făcut "dubla" (40) trimițând din prima în poartă după o pasă primită de pe partea dreaptă. Scorul a fost închis de veteranul Dorin Goga (56), care a fructificat fără emoții pasa lui Oros.

Pop s-a născut pe 1 februarie 2000 la Buenos Aires, în Argentina, și este internațional de juniori U18 și component al echipei Viitorului care, în sezonul trecut, a evoluat în UEFA Youth League. A mai jucat la Universitatea în urmă cu trei ani, iar fotbalistul a fost foarte aproape atunci de un transfer la AS Roma, acolo unde s-a aflat în pregătiri pentru mai multe săptămâni, dar Gheorghe Hagi l-a transferat la Constanța. Alex a revenit definitiv la Cluj în această vară. 

U CLUJ  - VIITORUL TG. JIU 3-0 
Au marcat: A. Pop (35, 40), D. Goga (56) 
U CLUJ: Costa - Takacs (85 Imbrea), A. Crăciun, Inacio, Taub - R. Dican, Ceitil, Miranda (69 D. Pârvulescu), D. Goga - Al. Pop (64 Burghele), Gavra. Antrenor: Cristian Dulca 
VIITORUL TG. JIU: B. Moga - Băican, Orosz, Yabre, Dragu (68 Hăjmăsan) - Dunca, Parnău, V. Pop (59 Gârbită), D. Buia (75 Al. Pop II) - Al. Negrean, Bădăuță. Antrenor: Cristian Lupuț 

Vezi AICI clasamentul LIVE din Liga 2

Vezi AICI programul și rezultatele etapei #2 din Liga 2

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
113293806628121
Dorel Instalatorul  •  12 August 2019, 21:23

Daca erati asa de destepti,puteati sa dati si voi video cu bijuteria de gol!Dar bag seama ca nu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează