FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Ministrul Ionuț Stroe, desființat de Mititelu la GSP Live! Acuzații halucinante: „Se ruga de mine să-l ajut să fie promovat. Știți cine îl finanțează?”

Ionuț Stroe ocupă în prezent funcția de ministru al Tineretului și Sportului
Ionuț Stroe ocupă în prezent funcția de ministru al Tineretului și Sportului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020 17:25 / Actualizat miercuri, 28 octombrie 2020 17:26

Adrian Mititelu, finanțatorul lui FC U Craiova 1948, a fost invitat astăzi la GSP Live, unde a avut una dintre cele mai acide apariții publice din ultima perioadă. 

Pe lângă faptul că a lansat acuzații grave la adresa lui Mihai Rotaru, Mititelu l-a luat în colimator și pe Ionuț Stroe, actualul ministru al Tineretului și Sportului. 

„Acest copilaș îmi cerea audiențe acum vreo 15 ani. Cineva de la el de la partid se ruga de mine să-l ajut să fie promovat la ziarul Ediție Specială, să ajungă mare. Acum a ajuns Ministrul Sportului.

Venea pe la oficială, îi dădeam invitații, venea pe la protocol. El este finanțat de Pavel Badea. O zic pe românește, să înțeleagă tot poporul: acest Stroe e ținut de Badea cu bani. Acest Stroe are copiii la CSU. Vă dați seama că l-a chemat Rotaru pe la protocol, i-a dat vreo friptură, iar el acum se simte dator”, a afirmat Mititelu, la GSP Live. 

Ionuț Stroe, fanul Craiovei din Liga 1

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, se declară acum fan al echipei CS Univeristatea Craiova, din Liga 1, chiar dacă în trecut o susținea public pe FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu.

Conflictul de la Craiova, dintre FC U Craiova și CS Universitatea Craiova, privind continuatoarea „Științei” l-a făcut pe ministrul Stroe să susțină echipa din Liga 1, deși în trecut susținea formația lui Mititelu.

Stroe în 2010: „Universitatea Craiova trebuie să beneficieze de sprijinului comunității”

În 2010, cu un an înainte de FRF să dezafilieze echipa lui Mititelu, Ionuț Stroe, atunci deptuat PNL, a susținut o conferință de presă îmbrăcat în tricoul oltenilor. Acesta cerea un referendum în Oltenia pentru a se decide dacă o parte din banii taxe și impozite pot merge către echipa de fotbal.

EXCLUSIV Ministrul Ionuț Stroe, desființat de Mititelu la GSP Live! Acuzații halucinante: „Se ruga de mine să-l ajut să fie promovat. Știți cine îl finanțează?”

„Vreau să-l felicit pentru Adrian Mititelu pentru aducerea lui Victor Pițurcă. Acum situația e dificilă. Clubul nu poate trăi din vânzarea de bilete și din drepturile TV. Veniturile trebuie să vină și din alte părți. Cel mai simplu mod este sponsorizarea echipei.

Ce e de făcut? Activitatea sportivă emblematică pentru comunitatea noastră, vorbesc de clubul Universitatea Craiova, trebuie să beneficieze de pe urma sprijinului comunității. E fals că Primăria sprijină clubul. Ar fi lămuritor un referendum la nivelul comunității cu privire la modul în care noi, cetățenii Craiovei, putem să investim o parte din taxele și impozitele pe care le plătim”, spunea atunci Stroe.

Vezi și alte știri din intervenția lui Mititelu la GSP Live: 

EXCLUSIV Adrian Mititelu, acuze incredibile în direct: „Rotaru a dat bani ca să ne încurce. El e mort fotbalistic dacă noi promovăm” + „D-aia am rupt-o cu Marcel Pușcaș”

EXCLUSIV Motivul pentru care Napoli a plecat de la FC U Craiova! + De ce a fost demis Eugen Trică: „Nu mai accept antrenori gen Pițurcă”

EXCLUSIV Mititelu crede că ar fi „război civil” la un meci în prima ligă între cele două rivale din Craiova: „Steaua - Dinamo e nimic. Mi-e teamă de ce ar putea să fie pe străzi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
ctbilu
ctbilu  •  29 Octombrie 2020, 09:19
Postat de Rahat Cu Perja pe 28 Octombrie 2020, 17:35

Neinteresant.

Eu zic ca e *** cu perja chiar. :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ctbilu
ctbilu  •  29 Octombrie 2020, 08:57

Mititelu si prozelitii lui raman mereu tampi si siderati cand dau de cate unul (mai mult sau mai putin celebru) care ii sustinea "privata" pana in 2011-2012 dar care acum sunt alaturi de U Craiova. De ce oare ? Pentru ca in nimicnicia sufletului si creieraselor lor l-au cadorist pe Mititelu cu titlul de Dala Lama al spiritului si materialului fotbalistic craiovean. Dalai Lama-ul oltean este inamovibil, perpetuu si de necontestat. Este PERFECT. :) .................................................................................................................................Eh bine acest Dalai Lama pentru unii nu a fost decat un simplu gestionar pentru cei mai multi gestionar care a fost concediat pentru : perisabilitati in gestiune, relatia cu clientii/fondatorii deficitara, relatia cu tertii si cu statul, neplata datoriilor si cel mai grav ... insusirea bunurilor primite in grija.

sala_dalles
sala_dalles  •  28 Octombrie 2020, 20:15
Postat de elcomandantecheguevara pe 28 Octombrie 2020, 19:40

Si totusi uite ça sa descurcat mai bine ça tine bizarrrr nu crezi

In oltenia in anii 90 trebuia doar sa iti Kristi fundul in pic si deveneai milionar in dolari daca stiai sa numeri banii

Vezi toate comentariile (26)
Comentează