FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS MIOVENI - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 2-0

Mioveni câștigă cu Chindia Târgoviște, scor 2-0, și continuă lupta la promovare

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 18:51

CS Mioveni a câștigat meciul de pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, scor 2-0, și formația argeșeană continuă lupta pentru promovarea în Liga 1.

Pentru Mioveni au marcat Rădescu și Neagoe în ultimele două minute ale primei reprize. Staicu a ratat un penalty cu 9 minute înainte de final.

După 25 de etape, CS Mioveni ocupă locul 4, cu 47 de puncte, în timp ce Chindia e pe poziția a 6-a, cu 44 de puncte. Argeșenii sunt la un singur punct de locul ocupat de Sepsi, poziție care duce la barajul pentru prima ligă.

CS Mioveni: Croitoru - Tirică, Vişa, I. Stoica, Tomozei (Burnea 86') - Boboc, Gălan (Biceanu 64') - Rădescu, A. Neagoe (Vintilă 67'), Ayza (cpt.) - Staicu.
Antrenor: Alexandru Pelici.

Chindia Târgovişte: Meilă - Pătru (cpt.) (A. Şerban 70'), Vătavu, Martac, Dinu - Pencea, L. Mihai, Dumitraşcu, C. Stoica (D. Grigore 85') - Honciu (Nisipeanu 64'), Neguţ.
Antrenor: Nicolae Croitoru.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close