FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Primarul din Chiajna dezvăluie că și-a suspectat echipa după meciul cu Unirea Constanța: „Aș fi idiot să nu recunosc că nu mi se pare suspect”

Concordia Chiajna, la meciul contra Ripensiei Timișoara.
Foto: Facebook @CS Concordia Chiajna
Concordia Chiajna, la meciul contra Ripensiei Timișoara. Foto: Facebook @CS Concordia Chiajna

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 12:08 / Actualizat luni, 22 mai 2023 12:30

Invitat la emisiunea GSP Live, Mircea Minea (64 de ani), primarul comunei ilfovene Chiajna, care susține echipa de fotbal Concordia, a dezvăluit faptul că a suspectat în mai multe rânduri că echipa pe care o conduce nu și-a apărat în mod corect șansele pe teren. Politicianul s-a legat chiar de ultimul meci al ilfovenilor în acest sezon de Liga 2: 0-1 cu Unirea Constanța, formație care deja retrogradase din punct de vedere matematic în Liga 3. 

Mircea Minea a spus că nu are absolut nicio legătură cu posibilele aranjamente din culise cu alte formații, dar și că faptul că echipa din Chiajna nu și-ar fi apărat corect șansele ar fi fost semnalat inclusiv de mai mulți locuitori ai comunei. 

VIDEO. Mircea Minea, primarul comunei Chiajna și conducătorul Concordiei: „Mi-am suspectat echipa de jocuri pe care nu le-au tratat corect”

„Mi-am suspectat echipa că nu a jucat corect unele meciuri. Veneau și unii oameni din localitate, unii consilieri, care îmi spuneau: «Băi, nea Mircea, dar parcă nu au vrut să joace». Inclusiv la ultimul meci acum, cu Unirea Constanța. Ăia aveau cotă de 9,10,11. 

Aș fi idiot să nu recunosc că nu mi se pare suspect. «Nu, domne, că am ratat noi penalty și după am făcut noi penalty ca să dea ăia gol». 

Bă, las-o dracu! Pe cine credeți că suspectează DNA-ul? Pe mine! Suntem și noi vizați”, a declarat Mircea Minea, la GSP Live.

Mircea Minea, primar Chiajna: „Am zis că mai aveam puțin și ne dădeam pantalonii jos”

În trecut, Mircea Minea a mai acuzat jucătorii Concordiei Chiajna că s-ar fi dat la o parte, după o înfrângere în Ghencea, cu FCSB, scor 0-4, în februarie 2014. Ilfovenii erau conduși de pe banca tehnică de către Ionuț Chirilă, în timp ce la roș-albaștri antrenor era Laurențiu Reghecampf. 

„Nu suntem legaţi la ochi să nu vedem ce se întâmplă. Să nu creadă Ionuţ Chirilă că suntem papagalii lui. E posibil orice, poate s-a jucat la pariuri, nu-mi dau seama. Dacă se dovedeşte aşa ceva, să le dea 100 de ani de puşcărie din partea mea. M-a deranjat atitudinea lor, dacă pierdeam cu 1-0 sau cu 2-0 şi vedeam o idee de joc, înţelegeam. 

Una e să nu poţi şi alta e să nu vrei. Melinte, Wellington, Onduku, toţi au fost catastrofe, au fost varză!”, spunea Mircea Minea, în urmă cu 9 ani, potrivit Adevărul. 

Ionuț Chirilă s-a apărat însă, într-un interviu, potrivit Digi Sport: „Eu sunt curat ca lacrima, n-am făcut niciodată așa ceva. Pe mine nu mă poate arăta nimeni cu degetul, nu există persoana asta. Am fost nemulțumit și eu de unii jucători, dar vreau să vă spun un lucru: am jucat fără șase jucători titulari. Am improvizat. 

Am jucat împotriva celei mai puternice linii de mijloc din România. În situaţii de unul contra unu, Sânmărtean, Stanciu, Prepeliţă şi Pintilii fac diferenţa. Diferenţa dintre mine şi ei este ca diferenţa dintre ei şi Chelsea. 

Şi ei au vrut cu forţa de grup să se închidă cu Chelsea, dar a venit Chelsea cu rachetele alea de jucători şi au păţit ce am păţit eu”. 

Primarul din Chiajna dezvăluie că și-a suspectat echipa după meciul cu Unirea Constanța: „Aș fi idiot să nu recunosc că nu mi se pare suspect”
Caseta meciului FCSB - Concordia Chiajna 4-0

Astăzi, în direct la GSP Live, moderatorul Costin Ștucan a făcut referire la declarațiile date la acea vreme de Mircea Minea: „Ați spus o dată, după un meci cu Steaua, scor 0-4, că antrenorul și-a dat pantalonii jos. Era Chirilă atunci antrenor”. 

„Am zis că mai aveam puțin și ne dădeam pantalonii jos. Echipa mergea și nu avea de ce să o schimbe. Mai aveam puțin și ne dădeam pantalonii jos. Nu știu dacă Chirilă era antrenor”, a punctat Mircea Minea. 

Citește și: 

Gigi Becali și-a ieșit din fire după Farul - FCSB: „Nu au putere şi bărbăţie” » S-a luat de 5 jucători: „Au mintea în alte părți”

Primarul din Chiajna, replică dură pentru Dan Șucu: „Mă simt jignit. Și el primește bani publici, că noi cumpărăm mobilă de la el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează