FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Mircea Rednic, interesat să susțină financiar Dinamo: „M-am oferit, n-au avut nevoie de mine”

Rednic a fost în cinci rânduri antrenorul „câinilor”
Rednic a fost în cinci rânduri antrenorul „câinilor”

Articol de - Publicat miercuri, 29 martie 2023 17:02 / Actualizat miercuri, 29 martie 2023 17:44

Mircea Rednic, liber de contract din decembrie 2021, a vorbit din nou despre subiectul Dinamo, antrenorul de 60 de ani a lansat acuze și ironii.

Mircea Rednic rămâne la statutul de microbist. Nu și-a mai găsit angajament după ce s-a despărțit de Dinamo la finalul lui decembrie 2021. „Puriul” a transmis că încă se recuperează după o intervenție chirurgicală, cu toate că a mai fost în discuții cu diverse grupări din Belgia și din lumea arabă.

Cîrjan lansează acuzații incendiare, după ce a refuzat convocarea: „Nu mai e naționala României, e naționala unor interese. Stoichiță decide schimbările” + Susține că a fost umilit de legenda Craiovei Maxima
INTERVIU
Cîrjan lansează acuzații incendiare, după ce a refuzat convocarea: „Nu mai e naționala României, e naționala unor interese. Stoichiță decide schimbările” + Susține că a fost umilit de legenda Craiovei Maxima

Mircea Rednic: „M-am oferit, n-au avut nevoie de mine”

Totodată, tehnicianul care a adus ultimul titlu de campioană în „Ștefan cel Mare” în 2007 a transmis că a fost interesat să susțină financiar Dinamo și a atenționat că noii acționari nu reprezintă automat garanția că sunt și investitori sau vor rezolva problemele financiare ale roș-albilor.

„Puteam să fiu în Liga 1, dar mă recuperez după operația la șold. Nu mai vreau să iau echipe așa, vreau să iau de la început, să mi-o formez eu. Abia aștept! La Dinamo, m-am oferit și antrenor, și investitor și nu m-au sunat. Ce să mai? Au venit alții, ei nu sunt investitori, sunt acționari pentru moment. 

S-a vrut să scăpăm de Șerdean, am scăpat. Stai că și-a luat numai 100.000 de euro, mai are de luat! M-am oferit, nu au avut nevoie de mine, nici ca investitor. Au mers pe mâna mea, dar s-au rătăcit”, a comentat Rednic la finalul meciului România - Belarus (2-1).

O primă repriză foarte bună a naționalei, mi-a plăcut. E normal, cu emoții, mai ales că puneți voi presiune pe antrenori, pe jucători. Bine că n-a câștigat Kosovo, deci suntem în grafic. Lasă că e bine, că oricum i-am criticat pe ai noștri că nu au jucat, că trebuia să le dăm 4 sau 5 celor din Andorra și uite că Kosovo a făcut egal cu ei. 

- Mircea Rednic

Mircea Rednic: „Dacă bat la Dej, au șanse de promovare”

Nu poate uita că a fost mazilit în decembrie 2021: „Nu plătește nimeni? S-a ajuns în Liga 2 și nimeni nu e tras la răspundere? Ei mai vin la conferințe și zâmbesc.
 

Normal că vor ca insolvența să dureze până în 2030, salariul rămâne, e OK, suporterii adună bani. E salvată echipa, e altceva, din moment ce au venit. Dacă bat la Dej, au șanse de promovare”.

Avem 6 puncte, haideți să fim și pozitivi. Chiar mi-a plăcut prima repriză. A doua repriză, nu știu, așa suntem noi, nemulțumiți. Stanciu mi-a plăcut, Burcă mi-a plăcut. Trebuie să credem, e important pentru imaginea fotbalului românesc. 

- Mircea Rednic

VIDEO. Valentin Lazăr, despre experiența cu Mircea Rednic ca antrenor: „M-a trimis la conferința de presă, iar în ziua meciului, m-a scos din lot”

Citește și:

Ce nu i-a plăcut lui Florin Răducioiu în România - Belarus

I-a pus gând rău lui Dinamo: „Sperăm să o batem din nou”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează