FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Jurnaliștii de la ziarul de casă al Barcelonei, șocați de un transfer din România: „Suprarealist! Cel mai ciudat din istoria fotbalului”

Aziz Njoya Njifakue
Aziz Njoya Njifakue

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2023 19:46 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 21:10

Transferul lui Aziz Njoya Njifakue (27 de ani), de la CSM Lugoj, din Liga 4 Timiș, la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, a ajuns inclusiv în presa catalană, mai precis în Mundo Deportivo, unul dintre ziarele de casă ale Barcelonei.

Atacantul camerunez a fost transferat în schimbul a două containere metalice, lucru care i-a șocat pe jurnaliștii spanioli.

Vlad Iacob, reacție după validarea noului plan de reorganizare modificat: „Vreau să-i felicit pe ei! Dinamo are nevoie de investitori puternici”
DINAMO
Vlad Iacob, reacție după validarea noului plan de reorganizare modificat: „Vreau să-i felicit pe ei! Dinamo are nevoie de investitori puternici”

„Suprarealist! Cel mai ciudat transfer din istoria fotbalului”

„Suprarealist! Cel mai ciudat transfer din istoria fotbalului”, a titrat Mundo Deportivo. Catalanii au continuat: „Atacantul camerunez Aziz Njoya Njifakue a fost achiziționat pentru două containere. Unul dintre transferurile de ultimă oră ale perioadei de transferuri va deveni, mai mult ca sigur, unul dintre cele mai ciudate din istoria fotbalului, dacă nu chiar cel mai suprarealist. 

Și s-a întâmplat în diviziile inferioare ale României cu Aziz Njoya Njifakue. Atacantul camerunez în vârstă de 27 de ani a ajuns la Viitorul Pandurii Târgu Jiu (D2) de la CSM Lugoj (D4). Însă, în loc de o mutare realizată pe o sumă de transfer, s-a făcut în urma unui schimb material”.

Aziz Njoya Njifakue, transferat de Viitorul Pandurii de la CSM Lugoj în schimbul a două containere metalice

„Pierdem numărul 9 al echipei, după o perioadă în care a marcat un număr impresionant de goluri, acest lucru a făcut să îl remarce o echipă de liga a doua, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Așa este mai bine pentru toți. Urăm succes atât celor ce l-au achiziționat, cât și jucătorului. Clubul a pierdut pe o parte, dar a câștigat pe alta”, au anunțat cei de la CSM Lugoj, pe Facebook. 

Întrebați de un fan ce sumă au încasat în schimbul africanului, cei de la formația din Timiș au precizat, în zona de comentarii: „Clubul a primit două containere, pe care le vom folosi pe post de vestiare la baza nouă de la liceul Agricol”.

Citește și: 

Giani Kiriță îl invită pe jucătorul lui Dinamo să se retragă: „Particip la un turneu de old-boys, ar fi bine să vină cu mine”
DINAMO
Giani Kiriță îl invită pe jucătorul lui Dinamo să se retragă: „Particip la un turneu de old-boys, ar fi bine să vină cu mine”
Repriză plină la Botoșani - Hermannstadt! VAR-ul a intervenit de 3 ori
FC BOTOȘANI - HERMANNSTADT
Repriză plină la Botoșani - Hermannstadt! VAR-ul a intervenit de 3 ori

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
gazistu
gazistu  •  05 Septembrie 2023, 12:09

PAI, e ok transferul... fiecare s-a ales cu ceea ce a dorit: gorjenii au avut nevoie de un atacant, iar cei din Liga 4a Lugoj, de containere ...si uite ca acum vor avea si ei vestiare, in L4a! ce-i asa greu de intel;es; Acele containere valoreaza ceva si ele, 3-4000 euro, nu sunt deloc ieftine! AFACEREA face ca toata lumea sa fie multumita! :D

manx
manx  •  05 Septembrie 2023, 00:17

Cred ça în trecut a fost facut un transfer în schimbul unui porc sau carne de porc.

Fcrgoanta
Fcrgoanta  •  04 Septembrie 2023, 22:40

Mai avem si presedinti de club, care traiesc in cutii de cartón!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează