FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU CRAIOVA

Neluţ Roşu trece la praz » Mijlocaşul Concordiei are ofertă clară din Bănie

Articol de , - Publicat luni, 09 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 08 iunie 2014 22:17

Roşu este dorit de către olteni, care vor să-l aibă în curte în momentul în care se vor reuni, pe 16 iunie.

CSU Craiova şi-a asigurat, sportiv, accesul în Liga 1, iar oltenii nici nu se gîndesc că nu vor obţine dreptul de a juca în prima divizie. Fie la Comisia de Disciplină a FRF, fie la TAS. Şefii din Bănie sînt ferm convinşi că se vor duela cu Steaua şi cu Dinamo în proximul sezon şi tocmai de aceea continuă achiziţiile şi negociază intens cu foarte mulţi jucători.

Lotul va cunoaşte o rebranduire spectaculoasă, iar reunirea a fost fixată pe 16 iunie. Astfel, fotbaliştii ce vor rămîne în lot dintre cei ce au contribuit la promovare vor avea doar o săptămînă de vacanţă, trupa lui Balint urmînd să înceapă antrenamentele încă de lunea viitoare.

Următorul nume pe lista de achiziţii a celei mai bogate echipe care a existat în liga secundă este mijlocaşul central al Concordiei Chiajna, Neluţ Roşu.

Fotbalistul va împlini 20 de ani luna viitoare şi-ar agrea o mutare în Bănie. Mijlocaşul este şi pe lista de achiziţii a lui CFR Cluj, însă ar prefera CSU în dauna echipei din oraşul natal. Discuţiile se vor finaliza la mijlocul săptămînii viitoare.

7 goluri şi 2 pase decisive a reuşit Neluţ Roşu în ultimul sezon de Liga 1 pentru ilfoveni

550.000 de euro este cota de piaţă a mijlocaşului, conform transfermarkt.de

6 jucători a achiziţionat deja CSU Craiova: Straton, ex-Vaslui, Mateiu, ex-Braşov, Herghelegiu şi Avrămia, ambii ex-CSMS Iaşi, Kay, ex-Belenenses, şi Nuno Rocha, ex-Maritimo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dan.motru
dan.motru  •  09 Iunie 2014, 21:29

Ai dreptate ipsilante,noi suporterii UNIVERSITATII ne-am saturat sa fim defavorizati in continuare si sa toleram batjocura lor si este imperativ sa luam atitudine daca decizia va fii injusta cu meritul sportiv al nostru in contextul in care Valcea sau Tg.Mures incala grav acest articol 54.Suntem multi suporteri care vor contesta mafia FRF daca ne defavorizeaza.Vom putea miza si pe suporterii multi ai UNIVERSITATII din Bucuresti ca sa le demonstram ca noi nu suntem Valcea sau Tg.Mures fara suporteri care se bazeaza doar pe relatii la mafiotii.

olteniacus
olteniacus  •  09 Iunie 2014, 11:09

e un mijlocas de perspectiva fiind si stangaci poate juca alaturi de Mutu care in mod normal se va alatura echipei pana in 2015 anul centenarului. UCO 1915 - Universitatea Craiova Oltenia - nu CSU 48 nu FCU 93 UCO este foarte bine, la nivel european si in soccer nu exista inca. mai exista un club UCO in america - Central Oklahoma Bronchos

superstar23
superstar23  •  09 Iunie 2014, 09:50

Hal de presa! De fapt nici nu ma mir cand vad ca Eduard Apostol este cel care a scris articolul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează