FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Conducerea lui Metaloglobus blochează demisia lui Nicolae Grigore! Motiv incredibil

Nicolae Grigore
Nicolae Grigore

Articol de - Publicat joi, 07 octombrie 2021 14:55 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 16:57

Nicolae Grigore (38 de ani), antrenorul de la Metaloglobus, a dorit să demisioneze de la clubul bucureștean după victoria din cel mai recent meci, 1-0 cu Poli Iași. Conducerea s-a împotrivit despărțirii, astfel că fostul „secund” de la națională rămâne la cârma echipei pentru moment.

Sâmbătă, 2 octombrie, Metaloglobus s-a impus la Iași, 1-0 cu Poli, grație unui gol înscris în minutul 79 de Claudiu Herea. După meci, antrenorul Nicolae Grigore și-a înaintat demisia, dar conducerea nu i-a acceptat-o.

Nicolae Grigore a vrut să demisioneze de la Metaloglobus, conducerea nu a acceptat 

Motivul se leagă de ceea ce s-a întâmplat cu o etapă în urmă, atunci când Metaloglobus a pierdut inexplicabil, la scor, cu Unirea Constanța, scor 1-4.

Unirea Constanța, echipa preluată de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, venea după scoruri rușinoase în campionat și avea un singur punct înaintea deplasării din Pantelimon, o remiză cu Dunărea Călărași. În plus, avea un golaveraj catastrofal: doar un gol înscris, 28 primite!

Chiar și așa, dobrogenii au învins chiar în fieful lui Metaloglobus, la scor, 4-1! Ilfovenii și-au revenit o etapă mai târziu, câștigând la Poli Iași.  

Nicolae Grigore a dorit să plece de la echipă. Conducerea a refuzat să accepte demisia, astfel încât aceasta să nu fie legată de eșecul șocant cu Unirea Constanța și pentru a nu le da apă la moară celor care au suspectat acel joc de „blat” la pariuri. 

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Vergil Andronache revine ca „principal”, la 2 ani de la despărțirea de FCSB » Preia un club din Liga 2

Ilie Stan, stupefiat: „M-au dat afară pe WhatsApp!” » Atacă președintele: „Nu pot să-i spun «domn»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  08 Octombrie 2021, 12:48

Articol scris de un complet nestiutor. Demisia nu se aproba, este un act unilateral la discretia angajatului. Odata depusa si inregistrata ea intra in vigoare. Legea prevede doar ca, in anumite conditii, angajatorul il poate obliga pe angajat sa-si amane plecarea cu o luna sau doua, timp in care angajatorul are posibilitatea sa-si caute alt om care sa preia atributiile demisionarului. La expirarea acestei perioade, demisionarul, daca nu s-a razgandit intre timp, are dreptul sa plece fara nicio alta notificare. Ce prezentati voi este de fapt o joaca de copii intre un antrenor si conducerea echipei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează