FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Nicolae Grigore, după primul meci disputat de Rapid în 2021: „Mă interesează mai puțin ce au făcut cei de la FCSB”

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 16:59 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 17:34

Rapid a învins cu 4-1 Odorheiu Secuiesc (Liga 3), în primul amical disputat de formația din Giulești în 2021, iar Petre Goge și Nicolae Grigore au oferit declarații după victoria echipei.

Rapid a debutat cu victorie în noul an și a învins Odorheiu Secuiesc (locul 8 din Seria 5 a Ligii a 3-a), scor 4-1. Bălan a înscris o dublă pentru giuleșteni, în ultimele 10 minute ale meciului, iar Sefer și Ilie au marcat celelalte două goluri ale rapidiștilor. La 2-0 pentru Rapid, Norbi a redus din diferență pentru Odorheiu Secuiesc.

Petre Goge: „Va fi un sezon complicat”

„A fost o săptămână grea, pe un teren destul de greu, dar astea sunt condițiile. Sperăm să ne pregătim mai bine. Avem jucători buni, de Liga a 2-a, de Liga 1 și sper să ne ajute si să se acomodeze cât mai repede pentru a avea rezultate. Sunt multe echipe care pot promova și va fi un sezon complicat. Ne așteptăm la terenuri rele, dar poate în februarie o să fie un timp mai bun” a declarat Petre Goge la Digi Sport.

Întrebat despre o plecare într-un cantonament în străinătate, Goge a spus că Rapid se va pregăti în țară: „Deocamdată noi rămânem în țară, astea sunt condițiile pe care le avem. Doar Steaua a plecat în cantonament. A fost corect, au fost să se pregătească într-un cantonament normal și de aceea sunt într-o formă bună”.

Nicolae Grigore: „Mă interesează mai puțin ce au făcut cei de la FCSB”

„A fost un antrenament bun, jucătorii s-au implicat foarte bine, au alergat foarte mult. Au reușit să pună în practică ceea ce au lucrat la antrenament. Am avut probleme cu terenul, cu zăpada, dar sunt mulțumit. Jucătorii noi s-au descurcat bine. Sunt fotbaliști care înțeleg totul foarte repede. Din punctul meu de vedere, lotul este complet. Asta mi-am dorit, să avem toți jucătorii în prima săptămână. Vrem ca la începutul campionatului să fim pregătiți din toate punctele de vedere” a declarat Nicolae Grigore pentru sursa citată.

Nicolae Grigore a declarat că urmează o perioadă mai dificilă, din cauza condițiilor meteo: „Știam de această perioadă că va fi dificilă, dar așa se antrenează toate echipele. Ne antrenăm cum putem, pe sintetic, pe iarbă. Sper să avem o pregătire liniștită.

Mă interesează mai puțin ce au făcut cei de laFCSB. Toate echipele în afară de ei nu au plecat și înțelegem situația, mai ales că am văzut că cei de la FCSB au avut ceva emoții la întoarcere. Am preferat sa rămânem în țară, aici.

Retragerea lui Turris influențează clasamentul. Unele echipe vor fi afectate mai mult, altele mai puțin: de exemplu, pentru U Cluj este mai rău, ei pierd 3 puncte. Din păcate, echipele din Liga a 2-a se retrag și afectează rezultatele celorlalte cluburi. Nu se poate să te retragi la jumătatea sezonului. Ar trebui să existe alte regulamente, să fie schimbate cele de acum.
Nicolae Grigore, antrenor Rapid

VIDEO. Nicolae Grigore despre promovare, Marius Șumudică și Dinamo: „N-am vrea să ajungem într-o astfel de situație”

Citește și alte știri din Liga a 2-a:

Un nou stadion în România? Primarul orașului a vorbit pentru GSP: „Orban și CNI ne susțin”

Ce lovituri a încercat Adrian Iencsi la Rapid: „Eu am alergat după jucători”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
215005646845450
Olah Botond  •  16 Ianuarie 2021, 17:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează