FOTBAL  »  LIGA 2  »  FOTBAL MIC

Obiective îndeplinite pentru Ripensia: a promovat şi a cucerit Cupa României la nivel judeţean

Foto: ripensiatimisoara.ro
Foto: ripensiatimisoara.ro

Articol de - Publicat sambata, 25 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 25 mai 2013 19:12

După un singur sezon în care a revenit în fotbal, Ripensia Timişoara a bifat deja primele performanţe: promovarea din campionatul municipal în Liga a V-a şi cucerirea Cupei României la nivel judeţean.

Fosta campioană a României a obţinut matematic promovarea după ce jucătorii de la Millenium II Giarmata nu s-au prezentat la meciul cu Ripensia.

Cu o linie de clasament de invidiat, 18 victorii, un egal, 131 goluri marcate şi doar nouă primite, gruparea timişoreană a făcut primul pas spre revenirea în fotbalul mare.

"Sînt fericit că ne-am atins obiectivele. Vreau să felicit toate celelalte echipe din acest eşalon, alături de care am avut meciuri frumoase şi care s-au ambiţionat în disputele cu noi”, a declarat Ovidiu Olariu, antrenorul Ripensiei, pentru site-ul oficial al echipei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
lolica123
lolica123  •  27 Mai 2013, 16:25
Postat de gemminy55 pe 27 Mai 2013, 10:31

TIMISORENII VOR TINE CU TOATE IN MOD SIGUR,PTR CA LA TIMISOARA LUMEA STIE SA SE POARTE PE STADION SI IN AFARA LUI,DECI SIGUR VA FI ASA,DESI NU JOACA TOATE IN ACEEASI LIGA[MOMENTAN] SI AR FI BINE SA REAPARA VECHI MUME DE ECHIPE IN ROMANIA CUM AR FI SI VENUS UNIREA TRICOLOR...CHINEZUL...C.A.M.TIMISOARA,PROGRESUL BUCURESTI....NUME DE MARCA IN FOTBAL.LE DORESC SUCCESE TUTUROR COMPETITOARELOR DIN TIMISOARA SI CELOR DIN TOATA TARA,CA DOAR E O COMPETITIE SPORTIVA,NU O BATAIE INTRE HULIGANI SI BOLNAVI PSIHICI CUM MAI SUNT PE UNELE STADIOANE.DAR ,CU TIMPUL POATE VOR INTELEGE SI EI CA ESTE VORBA DOAR DE O INTRECERE SPORTIVA NU DE O INFRUNTARE PE VIATA SI MOARTE.

Bravo ma! Uite ca se poate... Invata-i si pe maimutoii astia care se dau tifosi, si care vad in fotbal doar prilejul de a se mai intalni la o batatie cu galeria adversa... dar stii ce zic ei? Ca daca tu gandesti asa, nu esti suporter, habar nu ai de fotbal, esti vai de tine... oare?

gemminy55
gemminy55  •  27 Mai 2013, 11:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Si ca sa inchei il asigur pe acesta care a scris comentul ,ca RIPENSIA A CISTIGAT SI CUPE SI CAMPIONATE IN ROMANIA PE MERIT!! DAR DACA AR STI ISTORIA FOTBALULI ROMANESC AR PUTEA SA SCRIE CA LEAGANUL FOTBALUI A FOST LA TIMISOARA,AICI SA JUCAT PRIMA DATA FOTBAL IN ROMANIA SI AU EXISTAT MAI MULTE ECHIPE IN TIMISOARA DECIT IN...capitala!cine are habar de fotbal stie,cine traieste din declaratiile unor personaje corupte si delincvente din tara ,e normal sa scrie ce aud pe la posturi de tv!amintesc aici pe becali,borcea...netoiu,penescu copos...si altii ce au adus fotbalul actual la pamint!si ei desigur pe la DNA ...si JILAVA....trist dar,foarte adevarat.

gemminy55
gemminy55  •  27 Mai 2013, 11:02

Felicitari RIPENSIA TIMISOARA!sa dea DOMNUL sa promovati in fiecare sezon tot mai sus pina acolo unde ati facut faima fotbalului romanesc,in liga 1 si in EUROPA.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează