FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

Olteni în frunte » Încă o legendă a Craiovei se alătura echipei susţinute de Olguţa Vasilescu

Stîngă este oltean și omul care a readus Știința lui Mititelu în prima divizie în 2006 după o promovare fără emoții // Foto: Bogdan Dănescu
Stîngă este oltean și omul care a readus Știința lui Mititelu în prima divizie în 2006 după o promovare fără emoții // Foto: Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 01 octombrie 2013 19:51

Stîngă a fost prezentat ieri ca antrenor al Ştiinţei Olguţei, urmînd să fie ajutat de Papură şi de Silviu Lung. Lincar e istorie după 4 etape în care a strîns numai 3 puncte.

Ovidiu Stîngă, 40 de ani, este noul "principal" al CS Universitatea Craiova. Erik Lincar, fără victorie în 4 runde, a plătit ieri cu postul, încheind socotelile cu juveţii.

Fostă glorie a Ştiinţei, Stîngă era directorul Centrului de juniori ai grupării, iar de ieri conduce formaţia alb-albastră spre promovare, aşa cum este obiectivul impus de managerul Pavel Badea.

Noul antrenor va fi secundat de Corneliu Papură şi de Silviu Lung, ambii foşti componenţi ai Universităţii, cea cu leul pe piept, în anii '90, respectiv, '80.

Papură vorbea de faptul că "nu avem o baghetă magică spre a face minuni, dar va trebui să revenim cu victorii". Stîngă a anunţat o schimbare a modulului de joc, deja, de la meciul cu Olimpia Satu Mare, de sîmbătă: "Mie îmi place mult sistemul 4-3-3, dar depinde şi de jucătorii din lot. O să fac o analiză în acest sens".

"La club, sîntem toţi olteni puri, din zonă, ştim ce înseamnă să avem suporterii Craiovei lîngă noi. Şi dacă am ajunge pe locul 1 tot va fi presiune, fiindcă ni se va spune că e normal să fim acolo" (Ovidiu Stîngă, antrenor CS Universitatea)

"Palmaresul îl are CS Universitatea Craiova, la această echipă am jucat eu" (Silviu Lung, antrenor cu portarii CS U Craiova)

Armata de foste glorii ale Ştiinţei în staff-ul CS Universitatea
Nume: Funcţie la CraiOlguţa
Corneliu Stroe: Preşedinte de onoare
Pavel Badea: Manager general
Gică Craioveanu: Director de imagine
Silvian Cristescu: Team manager
Ovidiu Stîngă: Antrenor principal
Corneliu Papură: Antrenor secund
Silviu Lung: Antrenor cu portarii
* În staff mai sînt directorul executiv Felix Grigore, fost campion cu Unirea Urziceni, şi directorul sportiv Zeno Bundea, fost jucător al Universităţii în perioada 2002-2005, pentru care a marcat de 8 ori în 67 de meciuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
bogdan_77
bogdan_77  •  03 Octombrie 2013, 11:15
Postat de deuxex pe 03 Octombrie 2013, 10:01

Sectia de fotbal s-a INCHIS in 1991, nu s-a desfiintat si nici nu s-a transformat in SC. Sunt acte publice, prezentate pe site-ul ziarului Editie.ro. Drept urmare, sectia s-a redeschis in 2013!

Vad ca tot mai multi C.S.U-isti va agatati de faptul ca in protocol este scris "si-a incetat activitatea" si nu desfiintat sau separat si ca F.C Univ este o echipa nou infiintata? Dar, de ce nu va intrebati, cum se poate ca o echipa nou infiintata, sa fie inscrisa in campionat direct in liga1 ? Nu e cumva aceasi echipa, dar care alt nume si alta organizare? Ba da !!! Dati voi alt raspuns logic la intrebarea" DE CE a fost inscrisa FC U direct in liga 1 si eu. simbata. sunt alaturi ce voi pe stadion si strigam "Hai Stinta". Nu mai vorbiti de redeschicerea activitatii sectiei de fotbal la C.S. Univ, ca ride lumea de voi. C.S- utile nu mai au voie sa aiba sectii de

deuxex
deuxex  •  03 Octombrie 2013, 10:01
Postat de gynos7 pe 02 Octombrie 2013, 18:03

FC ECHIPA LEGENDELOR FARA SERVICIU CRAIOVA.....sa terminam balciul.....CS-ul a instrainat echipa in 91....care s-a privatizat si si-a continuat cursul....sa ne legam de un nume de smekerii de balcanisme si de manipulari comuniste nu facem decat saatragem antipatie generala......

Sectia de fotbal s-a INCHIS in 1991, nu s-a desfiintat si nici nu s-a transformat in SC. Sunt acte publice, prezentate pe site-ul ziarului Editie.ro. Drept urmare, sectia s-a redeschis in 2013!

deuxex
deuxex  •  03 Octombrie 2013, 09:59
Postat de aius pe 03 Octombrie 2013, 09:18

sa vedeti voi,,bot,, ce o sa luati de ,,legende,,! daca ati ajuns sus ,este si ptr.faptul ca ati avut galerie.acum galeria este impotriva voastra.

Care galerie, mai, orbete? Aia 200 de spectatori care au fost la ultimul meci? Sau aia 4-5 suporteri care au raspuns chemarii lui Mititelu si au protestat in fata stadionului alaturi de echipa? Sau vorbesti de aia 15-20 de insi din Peluza Sud care se intalnesc cu Mititelu de doua ori pe saptamana la o ciorba de burta in Craiova? Hai sictir!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează