FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Opt lideri ai galeriei Rapidului au fost aduși la Poliție » Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2015 17:07

Opt suporteri rapidiști au fost aduși azi la Poliție, ca urmare a scandalului din vară, cînd mai mulți fani s-au luat la bătaie.

Cei opt lideri de galerie au fost aduși de anchetatori la sediul secției 5 de Poliție fiind acuzați că pe 21 iulie au atacat în faţa bazei Pro Rapid membrii altei grupări de suporteri.

Gigi Corsicanu, Liviu Ungureanu, Eugen Stan, Daniel Ungureanu, Petre Ionescu, Valentin Fifială, Paul Unoi şi Baltazar Vlad au fost reţinuţi azi pentru 24 de ore fiind acuzați de loviri şi alte violenţe, tulburarea ordinii publicii şi uz de armă fără drept, potrivit Mediafax.

Ce s-a întîmplat

Fanii de la Peluza Nord a giuleștenilor și cei de la Tribuna a II-a s-au întîlnit în fața bazei de la Pro Rapid și s-au bătut între ei.

Mai multe echipaje ale poliției au venit rapid pentru a aplana conflictul. Problema nu este una recentă între cele două părți ale suporterilor. Aceștia s-au mai încăierat și cînd au sărbătorit ziua clubului.

Din cîte se pare suporterii au venit la Pro Rapid cu acest gînd. Mulți dintre ei erau înarmați cu săbii și cuțite. În urma scandalului, unul dintre suporteri a fost înjunghiat.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (15)
octavianus
octavianus  •  16 Octombrie 2015, 09:31

Uite ca mai aud si vesti bune despre Rapid, desi aceasta stire nu are nici o legatura cu sportul, sper sa vad cat mai multi astfel de "suporteri" arestati sau cu interdictie de a intra pe stadion, imi cumpar abonament in fiecare an, dar vin din ce in ce mai rar la meciuri iar de anul trecut de la incidentul din T 2 de la aniversare nu mai stau decat la T1 unde am avut abonament pt returul din sezonul trecut, am vrut sa vin la acea sarbatoare si de obicei veneam cu socrul meu care are o varsta si el, rapidist mare, noroc ca nu am putut ajunge si apoi am vazut bataia si tot ce a fost la T2, mi-e scarba de ce a ajuns sa se intample intre "suporterii" rapidului si spun si am sa spun ori de cate ori voi avea ocazia ca o mare parte din problemele clubului sunt din cauza lor, zeci de amenzi, de meciuri cu portile inchise, suspendari de teren, stati acasa frustratilor sunt destui oameni care iubesc Rapidul si vin la stadion sa-l sustina, chiar nu avem nevoie de voi si voi nu reprezentati Rapidul sunteti doar o gasca de golanasi de 2 bani pe care nimeni nu-i doreste intr-o societate normala...asa ca LA MULTI ANI !! de puscarie....FZR si Doamne ajuta RAPIDUL !!

ucluj2011
ucluj2011  •  15 Octombrie 2015, 22:58

Hai lasă că văd că se caută nod în papură unor suporteri. Mai întîi minciuna soției moldoveanului infractor care nu a băgat nici un ban la Rapid... acum 8 suporteri aduși la Poliție pentru că s-au bătut între ei acum 2.000 de ani... Și asta în timp ce se întîmplă tot felul de nenorociri în Romania , violuri , crime , hoții de mare anvergură și criminali care sînt lăsați în libertate după vreo 2-3 ani pentru ca la scurt timp să omoare din nou. Suntem varză.

mircea1957
mircea1957  •  15 Octombrie 2015, 21:47

Poate-i ascund ceva timp sa curate putin si tribuna de uscaturi. Nu avem nevoie de asa-zisi suporteri. Astia sunt mai mult de cat derbedei.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close