FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL GALAȚI

GALERIE FOTO Dorinel a pățit-o precum Robben! » Imagini în exclusivitate din vestiarul Oțelului după promovare

Dorinel Munteanu a pățit-o precum Robben după promovarea Oțelului +13   FOTO
Dorinel Munteanu a pățit-o precum Robben după promovarea Oțelului

Articol de , , , - Publicat duminica, 21 mai 2023 17:07 / Actualizat duminica, 21 mai 2023 17:58

Învingătoare cu Unirea Dej, 1-0, Oțelul Galați a sărbătorit astăzi revenirea în Liga 1 după 8 ani. Doar reporterii GSP au avut acces la party-ul din vestiar, iar imaginile de la promovare sunt excepționale, cu antrenorul Dorinel Munteanu „victima” unui moment à la David Alaba - Arjen Robben.

Oțelul avea nevoie de o victorie în ultima etapă a play-off-ului pentru a fi sigură de promovarea directă indiferent de rezultatul lui Dinamo. A obținut-o, 1-0 cu Unirea Dej, și a pornit sărbătoarea.

EXCLUSIV / GALERIE FOTO. Dorinel a pățit-o precum Robben. Imagini nebune din vestiarul Oțelului după promovare

+9 FOTO

Imaginile din vestiar surprinse de reporterii GSP sunt memorabile. Antrenorii, jucătorii și angajații Oțelului au sărbătorit cu manele, bere și pizza. „Principalul” Dorinel Munteanu a devenit „victima” unui moment care a adus aminte de fotografia legendară cu Robben la Bayern Munchen, după titlul cucerit în 2017.

Fundașul Costin Ghiocel l-a surprins prin învăluire pe „Munti” și i-a turnat o halbă de bere în cap.

Bucuria s-a resimțit puternic și la nivelul tribunei. Spectatorii au invadat terenul imediat după fluierul final, sărbătorind revenirea în elita fotbalului românesc.

VIDEO cu sărbătoarea din vestiarul Oțelului: „Dorinele, asta e, ai făcut istorieee!”

Jucătorii au purtat tricouri personalizate care să marcheze promovarea în SuperLigă, au scandat, aplaudat și dansat pe ritmuri de manele. La un moment dat, muzica a fost „tăiată” pentru un scurt discurs al antrenorului Dorinel Munteanu: „Ce ați demonstrat voi în 2 ani nu va mai demonstra nimeni în România!”

Ulterior, Dorinel a desfăcut o șampanie și i-a udat pe jucători, înainte ca Ghiocel să-l ia prin surprindere și să-i toarne halba de bere pe cap.

„Dorinele, asta e, ai făcut istorieeee!” au strigat în cor jucătorii.

Nu sunt arogant, dar obiectivul e să fiu anul viitor în play-off. Voi zâmbiți, dar asta vreau. La anul vreau să-mi luați același interviu în play-off. 

Sunt foarte bucuros că am promovat. Chiar și la începutul acestui nici cei mai înfocați suporteri nu au crezut că putem ajunge unde am ajuns azi. 15 mai (n.r. - ziua titlului din 2011) și 21 mai sunt zile istorice pentru Galați.

- Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați

Tot din Liga 2:

Concluzia șefilor lui Dinamo după 1-4 cu Poli Iași: „Am arătat ca o echipă care nu merită să fie în prima ligă”

După ce a promovat cu Poli Iași, poate obține medalie și cu FCSB: „Va fi campioană 100%” + Compară dubla cu Dinamo și cea cu CSA Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
andreivladimir
andreivladimir  •  22 Mai 2023, 16:29

Bravo Otelul!

andreivladimir
andreivladimir  •  22 Mai 2023, 16:28

Bravo Otelul!

andreivladimir
andreivladimir  •  22 Mai 2023, 16:28

Bravo Otelul!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează