FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - DINAMO

VIDEO Ovidiu Burcă despre posibilitatea ca Steaua să promoveze: „Nu cred că mai vedem sincope precum cea de la Galați”

Ovidiu Burcă
Ovidiu Burcă

Articol de , , - Publicat sambata, 15 aprilie 2023 13:55 / Actualizat sambata, 15 aprilie 2023 14:20

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a susținut azi o conferință de presă în care a vorbit despre derby-ul cu CSA Steaua, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 2.

  • CSA Steaua - Dinamo se joacă marți, 18 aprilie, de la 19:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

Tehnicianul dinamoviștilor spune că se așteaptă la un meci dificil în Ghencea și spune că se bucură de faptul că CSA Steaua ar putea avea drept de promovare pentru că jucătorii lui Daniel Oprița vor juca la victorie în fiecare meci, evitând discuțiile despre posibile jocuri de culise.

Zăvăleanu a criticat inițiativa lui Dâncu și a stârnit furia lui Lăcătuș: „Voi veniți să vorbiți de alt club? Sunteți în insolvență, n-ați plătiți angajații, dar vreți în Liga 1”
CSA Steaua
Zăvăleanu a criticat inițiativa lui Dâncu și a stârnit furia lui Lăcătuș: „Voi veniți să vorbiți de alt club? Sunteți în insolvență, n-ați plătiți angajații, dar vreți în Liga 1”

VIDEO Ovidiu Burcă prefațează CSA Steaua - Dinamo

„Ne așteaptă o partidă extrem de dificilă, Una dintre cele mai bune, dacă nu chiar cea mai bună din Liga 2. Are jucători care au multe meciuri în Liga 1 și Liga 2, iar antrenorul are foarte multă experiență. 

CSA are toate condițiile, are un buget stabil. O victorie ne-ar da foarte mare încredere că ne-am putea realiza obiectivul, acela de a promova.

Noi suntem într-un moment bun, echipa a progresat de la meci la meci. Avem două victorii fără gol primit. Suntem pe un trend ascendent. Avem progres de la meci la meci. 

Legat de Steaua, e o echipă foarte bună. Chiar dacă a făcut egal în ultimul meci și a pierdut cu Oțelul. 

E o echipă care, după vestea legată de promovare, a primit un stimul de care avea nevoie. Din perspectiva unui antrenor, e ceva bun. Acum se vor evita accidente precum cel de la Galați (n.r- CSA Steaua a pierdut cu Oțelul, 2-3). 

Lumea m-a întrebat de ce nu vreau Steaua în play-off. Am spus că nu e fair și logic să participi din moment ce nu poate promova. Acum, dacă are 1% șanse de promovare, ne bucurăm. Va juca la intensitate maximă toate meciurile. 

E greu să motivezi jucători fără obiectiv. Acum, nu cred că mai vedem sincope precum cea de la Galați. Se schimbă puțin lucrurile, dar mai sunt multe puncte puse în joc. Noi vrem să terminăm sezonul pe un loc de promovare direct. 

În Ghencea va fi o atmosferă incendiară. Ați văzut ce a fost în sezonul regulat. Meciul capătă o dimensiune mai mare. Noi ne-am redresat, iar CSA a primit această veste

. Va fi un meci cu o asistență foarte mare. Știu că s-au dat cele 5.000 de bilete pe care le-am primit. Cred că vor mai fi și alți fani.

Jucătorii sunt concentrați motivați. Au foarte multă încredere și sunt optimiști. Cred că era mai bine dacă era meciul luni. Era zi liberă și venea mai multă lume”, a spus Ovidiu Burcă.

Citește și: 

Cristi Borcea apără FCSB: „A fost continuatoarea Stelei” » Contre cu Florin Talpan: „Trebuie exclusă!”

Unul dintre liderii CSA Steaua îi așteaptă pe fanii FCSB: „Vor veni alături de noi” + „Dacă nu promovăm noi, m-aș bucura s-o facă Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Cristyan71
Cristyan71  •  15 Aprilie 2023, 15:06

Burca o da asa cu manta,daca la ultima faza nu scotea de doua ori consecutiv portarul Otelului la marile ocazii a CSA-ului si se termina egal era mulțumit domnu' Burca?!?.

rocky3
rocky3  •  15 Aprilie 2023, 14:55

Dar licența?

tristan
tristan  •  15 Aprilie 2023, 14:45

Are dreptate Burca

Vezi toate comentariile (3)
Comentează