LIGA 2  ·  RAPID

Președintele Rapidului, Ovidiu Burcă, reacție în urma analizei GSP: „Rapid nu cheltuiește bani de la stat”

Ovidiu Burcă, președinte Rapid +34 FOTO
Ovidiu Burcă, președinte Rapid

Marti, 07 Aprilie, 12:43

Ovidiu Burcă (40 de ani), președintele clubului Rapid București, a declarat că Rapid nu depinde de autoritățile locale din punct de vedere financiar.

Burcă a replicat în urma articolului GSP, conform căruia mai multe formații din sportul românesc vor avea probleme financiare mari după pandemie, din cauza faptului că autoritățile locale nu vor mai dispune de bugete mari, punând astfel sub semnul întrebării finanțarea cluburilor.

„A apărut astăzi informația că Rapid este în colaps. Rapid nu a cheltuit niciun leu din bani publici. Avem doar un parteneriat de imagine cu primăria sectorului 1. Bugetul Rapidului nu depinde de bani publici. Să scrii în perioada asta că Rapid ar fi în colaps este puțin tendențios”, a declarat președintele Rapidului la PRO X.

„Avem sprijinul acționarilor în continuare. Este o situație dificilă, dar nu colaps financiar, nici pe departe”, a continuat acesta.

ANALIZĂ GSP: cluburile susținute de stat ar putea rămâne fără finanțări după pandemie

GSP a publicat astăzi un articol în care a descris problemele financiare cu care s-ar putea confrunta mai multe cluburi sportive din România, printre care CSM București și SCM Rm. Vâlcea la handbal, și Rapid București și CSA Steaua la fotbal.

Au fost oferite două argumente: faptul că primăriile nu vor mai risca să direcționeze bani către sport și că acestea vor fi lovite financiar la rândul lor.

Rapid a fost descris drept „club susţinut de Primăria Sectorului 1, unde edil este Daniel Tudorache”, ceea ce l-a deranjat pe președintele din Giulești. 

Jucătorii și angajații clubului Rapid, în șomaj tehnic

Ovidiu Burcă a anunțat și faptul că toți oamenii din club, inclusiv jucătorii, intră în șomaj tehnic:

„Le-am transmis jucătorilor, am avut discuții cu ei. Am vrut să protejăm financiar clubul. Jucătorii și toți oamenii din club intră în șomaj tehnic pe perioada stării de urgență. Să știți că jucătorii au răspuns foarte bine, am discutat și cu cei străini și au înțeles situația. Nu cred că este cineva absurd să nu înțeleagă situația critică prin care trecem”, a menționat președintele Rapidului.

„La stadion lucrările nu s-au oprit, am văzut chiar astăzi imagini, începe să arate din ce în ce mai frumos”
Ovidiu Burcă, președinte Rapid

GALERIE FOTO. Imagini din întreaga lume, în plină pandemie

+35 FOTO

VIDEO: În ultimele 24 de ore ofițerii MAI au aplicat amenzi în valoare de 21.730.979 de lei (aproximativ 4,5 milioane de euro)

Citește mai multe știri despre Liga 2:Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (4)

1923rapidgiulesti  •  07 Aprilie 2020, 18:13

Este doar o mică spălătură, intrebati l pe baistul ala de la Snagov, el este băgat ca investitor, dar sunt sigur ca habarnare de vreo cheltuiala sau incasare...

maccsero  •  07 Aprilie 2020, 15:14

Altă petardă GSP :)

Gabriel Miulescu  •  07 Aprilie 2020, 14:26

Pai voi nu stiti decat sa scrieti bazaconii! Daca va contrazice cineva, bine, daca nu, e si mai bine!!! Rolul ziaristului este sa se informeze, nu sa raspandeasca stupizenii, dar poate sunt pretentios, va cer prea mult!?

Vezi toate comentariile (4 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1