FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo a anunțat pe ce stadion va juca în noul sezon: „Un semnal extraordinar pentru noi!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2022 21:00 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 10:07

Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul celor de la Dinamo, a dezvăluit că sunt șanse foarte mari ca echipa sa să evolueze pe Stadionul Arcul de Triumf în noul sezon al Ligii 2.

„Nu sunt 100% sigur, dar vom juca pe Arcul de Triumf, ceea ce ar însemna un semnal extraordinar pentru noi. Ar ajuta foarte mult energia suporterilor, chiar dacă mulţi sunt dezamăgiţi. 

E momentul să se reconecteze cu echipa, mai ales că proiectul DDB e unic în România”, a declarat Ovidiu Burcă potrivit Orange Sport.

Novak o așteaptă pe Dinamo pe „Arcul de Triumf”

Arena deschisă în 2021 nu a găzduit încă niciun meci din Liga 1 sau Liga 2 . Pe „Arcul de Triumf” s-au jucat în special meciuri de rugby, partide ale echipei naționale de fotbal feminin, dar și un meci al României U21, în martie, scor 2-1 cu Finlanda.

Minsitrul Novak a anunțat în urmă cu două săptămâni că le așteaptă atât pe FCSB, cât și pe Dinamo să evolueze pe „Arcul de Triumf”.

„Eu cred că da (n.r. - Dinamo poate juca acolo în noul sezon), adică de ce nu. Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți. Avem FRF, Dinamo, FCSB și o să facem un calendar foarte frumos. Intenția noastră este ca stadionul să fie administrat și deschis sportului”, spunea Eduard Novak, la Pro TV.

VIDEO Ovidiu Burcă, declarații după victoria lui Dinamo: „Se simte că ne-am antrenat intens”

Citește alte știri despre Dinamo: 

Dinamo și-a schimbat hainele » Echipament de la U19 folosit în ultimele amicale
DINAMO
Dinamo și-a schimbat hainele » Echipament de la U19 folosit în ultimele amicale
Ultimele informații despre noul stadion Dinamo » Etapa încheiată pe 26 iulie + Următorii pași
DINAMO
Ultimele informații despre noul stadion Dinamo » Etapa încheiată pe 26 iulie + Următorii pași

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
istet10
istet10  •  28 Iulie 2022, 15:54
Postat de rocky5 pe 28 Iulie 2022, 15:35

Sigur, venituri proprii de la Ministerul sportului! Că doar nu-ți imaginezi ca FRR si-ar fi atras sponsori potenți la o disciplină cu foarte putini spectatori!

De ce nu ? Ai tu situatia veniturilor? Odata ajuns in buigetul federatiei, banii nu mai sunt fonduri publice.

rocky5
rocky5  •  28 Iulie 2022, 15:35
Postat de istet10 pe 28 Iulie 2022, 13:06

Din venituri proprii. Care nu sunt considerate fonfuri publice.

Sigur, venituri proprii de la Ministerul sportului! Că doar nu-ți imaginezi ca FRR si-ar fi atras sponsori potenți la o disciplină cu foarte putini spectatori!

rocky5
rocky5  •  28 Iulie 2022, 15:29
Postat de blackbeauty1 pe 27 Iulie 2022, 22:55

stai sa inteleg,deci tu esti din Bucuresti si tii cu kfr cluj? oau. *** de ai ajuns sa faci asa ceva? oau.

Ce Randoame, n-ai mai văzut rapidist să țină cu orice club feroviar? Plus că de fcsb se poate râde la fel de bine din orice colț al țării! :)))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează