FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

FOTO Dinamo și-a schimbat hainele » Echipament de la U19 folosit în ultimele amicale

Noul echipament al celor de la Dinamo, purtat la amicalul de astăzi cu SC Popești Leordeni // foto: Raed Krishan - GSP +16   FOTO
Noul echipament al celor de la Dinamo, purtat la amicalul de astăzi cu SC Popești Leordeni // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de - Publicat miercuri, 27 iulie 2022 15:18 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2022 16:10

Dinamo a apelat la un „artificiu” în cele mai recente două amicale ale verii, 1-0 cu SC Popești Leordeni și 2-1 CSO Plopeni. „Câinii roșii” n-au mai purtat echipamentul din precedentele două sezoane, ci tricourile pe care echipa U19 a clubului le-a utilizat anul trecut. 

Dinamo a schimbat hainele la cele mai recente două amicale jucate. „Câinii” antrenați de Ovidiu Burcă au abordat respectivele partide cu un set de echipamente compuse din tricourile utilizate de echipa U19 anul trecut și o alternativă la șorturile clasice. 

Fostul jucător al lui Dinamo: „Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit. Pot spune că este curvar”
DINAMO
Fostul jucător al lui Dinamo: „Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit. Pot spune că este curvar”

FOTO: Dinamo și-a schimbat hainele la ultimele amicale

Singura diferență este reprezentată de faptul că sponsorul principal al lui Dinamo din sezonul trecut, Unibet, a fost înlăturat. 

Echipamentul, produs de același partener tehnic cu care Dinamo a colaborat în anii precedenți, Macron, este format dintr-un tricou colorat cu precădere în roșu, principalele elemente albe fiind marginile mânecilor și dungile laterale. 

Tricoul este prevăzut cu un guler roșu și nasturi albi, iar momentan nu are un sponsor în partea din față, acolo unde apare doar sigla clubului și un logo cu chipul regretatului Cătălin Hîldan. 

Mai jos, în galeria foto, o comparație între echipamentul lui Dinamo din ultimele două sezoane și cel utilizat în amicalele recente: 

Comparație între vechiul și noul echipament al lui Dinamo // foto stânga: Imago Images; dreapta: Raed Krishan - GSP
foto: Raed Krishan - GSP
foto: Raed Krishan - GSP
foto: Raed Krishan - GSP
foto: Raed Krishan - GSP
+12 FOTO

Spre deosebire de echipamentul primei echipe din ultimele două sezoane și de cel al formației U19, ambele cu șorturi în întregime roșii, cele purtate de dinamoviști cu Plopeni și Popești Leordeni sunt complet albe.

Pe partea frontală a tricourilor ar urma să apară numele viitorului sponsor principal al clubului, cel mai probabil casa de pariuri 888sport. În anii trecuți, Dinamo a avut altă agenție de betting, Unibet, drept partener principal.

Rămâne de văzut dacă Dinamo va utiliza și în partidele oficiale varianta de echipament la care a apelat în aceste amicale sau va prezenta între timp un set nou de haine. 

VIDEO » Declarațiile noului administrator special de la Dinamo, Vlad Iacob

Mai multe știri despre Dinamo: 

Ovidiu Burcă, după al doilea meci la Dinamo: „Nu are rost să spun ce am găsit aici”

Ultimele informații despre noul stadion Dinamo » Etapa încheiată pe 26 iulie + Următorii pași

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
istet10
istet10  •  28 Iulie 2022, 12:47
Postat de boierasul pe 28 Iulie 2022, 09:10

Ești la fel de "isteț" ca autorul articolului))) Echipamentul pentru noul sezon este altul)) E o nouă "goanga" marca GSP))

Ba, tu iti insulti gazdele? Politetea dinamovista asa arata?

boierasul
boierasul  •  28 Iulie 2022, 09:10
Postat de istet10 pe 28 Iulie 2022, 00:15

Probleme cu baiatul cu spalatoria?

Ești la fel de "isteț" ca autorul articolului))) Echipamentul pentru noul sezon este altul)) E o nouă "goanga" marca GSP))

istet10
istet10  •  28 Iulie 2022, 00:15

Probleme cu baiatul cu spalatoria?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează