FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Întrebat despre gestul lui Vali Lazăr, care l-a luat la „țintă” cu două perechi de chiloți, Burcă a răspuns în 7 cuvinte

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Articol de , - Publicat sambata, 21 ianuarie 2023 23:29 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 23:40

Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul lui Dinamo, a comentat pe seama situației din vestiar la finalul amicalului cu CS Păulești, echipă de Liga 3, scor 0-0.

În amicalul de sâmbătă, primul al lui Dinamo după scandalul grevei, „câinii roșii” au fost ținuți în șah de o echipă de Liga 3, CS Păulești.

La finalul meciului, antrenorul Ovidiu Burcă a comentat scenele tensionate din vestiar din ultima perioadă. Greva jucătorilor de luni s-a lăsat cu o conferință dură a lui Burcă și cu mai multe rezilieri.

Reacție categorică după ce Vali Lazăr a aruncat cu două perechi de chiloți spre Ovidiu Burcă: „Cariera lui s-a încheiat azi!” + „Antrenorul de la Păulești ce o zice?”
DINAMO
Reacție categorică după ce Vali Lazăr a aruncat cu două perechi de chiloți spre Ovidiu Burcă: „Cariera lui s-a încheiat azi!” + „Antrenorul de la Păulești ce o zice?”

„Atmosfera este bună în vestiar, dar poate fi și mai bună. Vom lucra la acest aspect, astfel ca lucrurile să decurgă bine. Să reaprindem acest spirit de luptă prin care să putem câștiga așa cum am făcut-o în prima parte.

Am văzut că foarte multă lume a vorbit despre relația mea cu jucătorii. Relația mea cu ei este una bună. Odată cu acest moment tensionat am învățat să ne cunoaștem mai bine unii pe alții. Consider că din această situație vom ieși mult mai puternici”, a afirmat Burcă.

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo: „Mulți mi-au ținut teorii de leadership”

Ovidiu consideră că plata unui salariu restant i-a calmat pe jucători:

„Cel mai probabil s-au mai calmat lucrurile datorită acestui lucru. Eu am luptat tot timpul pentru drepturile jucătorilor și le-am oferit toată dragostea mea și toată prețuirea mea. Niciodată n-a fost intenția mea să nu las jucătorii să-și spună punctul de vedere.

Pur și simplu le-am cerut o păsuire și atâta tot. Ei mă cunosc pe mine foarte bine și știu că voi face în continuare același lucru pentru ei. Nu e cazul să facem un subiect de discuție. Mai sunt momente când ideile noastre nu converg.

Declarațiile mele nu au fost prea dure. N-am folosit niciun cuvânt ieșit din comun. Multă lume m-a acuzat că politically nu este corect. Au început să-mi facă teorii de leadership și așa mai departe. Nu vreau să fiu politically corect. Nu vreau să mulțumesc pe cineva în anume fel”.

Referitor la declarațiile lui Ștefan Fara și Vasile Buhăescu, Burcă a precizat că „nu vreau să fac ping-pong-uri mediatice. Ei și-au reziliat contractul pentru că nu mai credeam în ei. Decizia mea cred că a fost bună. Eu vreau să mă focusez doar pe obiectivul nostru de a merge în play-off”.

Întrebat despre gestul lui Vali Lazăr de astăzi, care l-a „țintit” cu două perechi de chiloți de damă, Burcă a răspuns succint și a plecat: „Nu comentez nimic. Asta e de comentat?”

Burcă îi răspunde lui Hulubei: „Ar fi putut să întrebe!”

În cadrul intervenției, Burcă a arătat cu degetul către AFAN (Asociația Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România), care, prin vocea președintelui Emilian Hulubei, a criticat afirmațiile sale de la conferința de presă.

„În mod normal nu vreau să fac dialoguri prin intermediul mass-mediei. Cel mai mult m-a deranjat că AFAN a avut curajul să mă arate cu degetul spre mine. Eu care ani de zile, am luptat pentru drepturile jucătorilor! Puteți să întrebați la Rapid, la Slatina, oriunde am fost!

Mi se pare ciudată situația jucătorului de azi din România, cu memorii care le țin pe la comisii 8-9 luni pentru a deveni liberi! Eu n-am auzit să fie vocali atât de mult jucătorii pe faptul că sunt neplătiți.

La Hermannstadt spre exemplu au fost 8 luni de zile neplătiți. Eu n-am auzit pe nimeni de acolo să fie atât de vocali. În schimb au arătat cu degetul spre mine ca omul care îi asuprește pe jucătorii români.

Ar fi putut să întrebe ceea ce s-a întâmplat cu adevărat aici. Adevărul este fix ăla pe care vi l-am spus eu!”

Îmi pare rău că am plecat de la conferință, dar era mai bine așa decât să spun alte lucruri.

Jucătorii au fost afectați în acest amical, cel mai probabil din cauza ultimelor incidente. Am arătat decent. Ne mai trebuie luciditate la finalizare, avem picioarele grele și nu avem finețe pe ultimii metri.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Mai multe știri despre Dinamo: 

Dat afară de Dinamo, jucătorul vorbește în premieră despre ruptura de Ovidiu Burcă: „Putea să aibă bărbăție” + Elias i-a făcut o propunere ireală după rezilierea contractului: „N-am stat pe gânduri”

Duelul avocaților » DDB, Nicolae Badea și Vlad Iacob plătesc zeci de mii de euro în lupta pentru Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
bozo76
bozo76  •  26 Ianuarie 2023, 04:29
Postat de moshu_shukaru pe 22 Ianuarie 2023, 12:53

...și 5) mă rog, n-are legătură cu Lazăr, roagă un elev de clasa a V-a să-ți explice ce și cum e cu gramatica!

*** du.te la karate. Lasa.ma pe mine. Ca nu ne luam dintr.o tastatura de android. Nu sunt aici sa scriu corect. Fa abstractie de greselile de tipar. Daca pricepi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  22 Ianuarie 2023, 13:15
Postat de parintele.gurgui pe 22 Ianuarie 2023, 10:11

Bine ca si-a aratat caracterul Vali Lazar!...Va pricepeti la comportament a turmagiul vostru preferat Gigi Becali! Ce sa va cer? Educatie de faianțari ce dorm sub poduri. asta aveti gigistilor!

Bine ca esti tu destept parintele.gurgui.

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  22 Ianuarie 2023, 12:53
Postat de bozo76 pe 22 Ianuarie 2023, 08:07

Burca, atentia mine. 1) Pasuirea de o saptamana nu e trecuta in contract. Dar salariul de platitblunarveste. 2) cand vorbeste AFAN tu iei noyite si raspunzi la obiect. Nu te faci ca acum 2500 zile erai la slatina sindicalist si te bateai cu gaborii. 3) uita.l pe lazar si pe ceilalti pe care i.ai dat afara. Sa vedem ce faci tu? Ca si tu ai obiective in contract. 4) nu mai votbi de chestii care nu sint in puterea ta.

...și 5) mă rog, n-are legătură cu Lazăr, roagă un elev de clasa a V-a să-ți explice ce și cum e cu gramatica!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează