FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CSA STEAUA 1-2

VIDEO Ovidiu Burcă, după ce a fost băgat în ședință de suporteri: „S-au săturat și ei să vadă Dinamo pierzând. Nu iau în calcul să plec!”

CSA Steaua a câștigat derby-ul cu Dinamo de pe Arena Națională, scor 2-1. Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul „câinilor”, dă vina pe ghinion pentru eșec. +25   FOTO
CSA Steaua a câștigat derby-ul cu Dinamo de pe Arena Națională, scor 2-1. Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul „câinilor”, dă vina pe ghinion pentru eșec.

Articol de - Publicat sambata, 10 septembrie 2022 00:22 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2022 18:26

CSA Steaua a câștigat derby-ul cu Dinamo de pe Arena Națională, scor 2-1. Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul „câinilor”, dă vina pe ghinion pentru eșec.

După fluierul final, suporterii i-au băgat pe dinamoviști în ședință. Burcă le înțelege frustrarea, dar promite că va redresa situația.

Oprița, glumă deplasată după incidentele din derby: „Mă rugau să promovăm că le e dor de o bătaie. În Liga 4 nu aveau cu cine”
Dinamo - CSA Steaua 1-2
Oprița, glumă deplasată după incidentele din derby: „Mă rugau să promovăm că le e dor de o bătaie. În Liga 4 nu aveau cu cine”

Ovidiu Burcă, după Dinamo - CSA Steaua 1-2

„Sunt un pic trist pentru că în pofida faptului că am făcut un meci foarte bun, l-am controlat în proporție de 90%, dar nu am reușit să îl câștigăm. Au fost două momente de neatenție și așa s-a scris soarta meciului.

Rămân cu impresia unui joc bun, cu ocazii ratate. Suntem amărâți pentru că nu am câștigat puncte. Cred că este o problemă de omogenitate. Jucătorii cu experiență ar trebui să țină jocul în mână. Cei cu maturitate trebuie să intervină. Sunt mulți jucători noi, comunicare nu e cea mai bună. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători experimentați.

Suporterii sunt dezamăgiți, s-au săturat să piardă. Să vadă Dinamo de atâta timp în situația asta. Sunt de înțeles dacă privești din perspectiva lor. Eu trebuie să rămân cu picioarele pe pământ, să rezolv situația”, a spus Ovidiu Burcă la Orange Sport. 

Întrebat dacă se gândește la o eventuală despărțire de Dinamo, Ovidiu Burcă a spus: „Nu iau în calcul să plec. Știu ce am găsit aici când am venit. Cred că toată lumea observă progresul din joc. Punctele vin în timp. Nu am putut să luăm jucătorii pe care i-am vrut, ne-au refuzat o grămadă de fotbaliști”. 

Conducerea știe foarte bine momentul în care am venit, le-am spus din capul locului care este plan. Mi-am asumat, nu îmi pare rău și cred că voi redresa situația
- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo 

VIDEO Sărbătoare roș-albastră pe Arena Națională după Dinamo - CSA Steaua 1-2

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Clujenii și-au pierdut răbdarea cu Dan Petrescu: „Penibil! Demisia! Ne-am săturat!”

VIDEO + FOTO UPSSS! Dorinel Munteanu, pus la pământ în Progresul Spartac - Oțelul » Moment amuzant în deschiderea etapei de Liga 2

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
deal1
deal1  •  10 Septembrie 2022, 12:45

mi e sila sa mai scriu ceva de acest fripturist

elgabri
elgabri  •  10 Septembrie 2022, 10:58

Tot timpul regret ca a fost data afara Stoican !!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Septembrie 2022, 10:34

O mare eroare aducerea nesimțitului ăstuia la Dinamo!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close