LIGA 2  ·  PANDURII

GSP LIVE // VIDEO Pandurii vrea să facă o mutare spectaculoasă: „Există discuții cu James McFadden” + autocarul echipei blocat o lună pe drum

James McFadden, când era antrenorul secund al Scoției // FOTO: Guliver/GettyImages
James McFadden, când era antrenorul secund al Scoției // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2020 12:38

Pandurii, echipa de pe locul 18 din Liga 2, încearcă să facă o mutare spectaculoasă și să-l numească antrenorul pe scoțianul James McFadden (36 de ani). 

Impresarul belgian Jean-Willy Ngoma, care a fost numit director sportiv, le-a promis șefilor echipei din Gorj că-l va aduce ca antrenor pe McFadden. În prezent, echipa este pregătită de Călin Cojocaru. 

„Există o discuție cu James McFadden”

În direct la GSP LIVE, Camilian Floroiu, directorul sportiv al echipei, a recunoscut negocierile și a dat mai multe detalii. 

Nu este o promisiune făcută de Jean-Willy Ngoma, ci doar o discuție între impresar și antrenor. Nu e confirmat. E doar la nivelul de discuție.Ngoma încearcă să vadă dacă e interesat de un proiect la Târgu Jiu. Este treaba impresarului. El știe situația clubului și ce salarii dăm. Dar el asigură salarizarea și transportului. Ngoma încă nu a venit în țară pentru că este această situație cauzată de coronavirus”, a declarat Camilian Floroiu la GSP LIVE. 

Cine este James McFadden 

Scoțianul de 36 de ani a renunțat la cariera de fotbalist în ianuarie 2018 și a avut două roluri ca antrenor secund: la Motherwell și la naționala Scoției, de unde a plecat în aprilie 2018. Fostul atacant a jucat la Motherwell, Everton, Birmingham, Sunderland, St. Johsntone și Queen of the South FC. 

49 de selecțiiși 15 goluri are McFadden pentru naționala Scoției

Probleme cu autocarul

Camilian Floroiu a vorbit și despre o problemă inedită a clubului: autocarul echipei a stat o lună blocat pe Dealul Negru, după ce s-a defectat

„Da, au fost ceva probleme cu autocarul. În primă fază am crezut că este o problemă a bateriei pentru că autocarul era nou și performant. Mașina a fost pusă în neutru și a rămas în drum. Da, erau jucători în autocar. Aveam meci la Argeș și am sunat și ne-au trimis cei de la Mioveni autocarul lor. La întoarcere am mers cu microbuzul după ei. Da, autocarul a stat acolo o lună”, a adăugat oficialul gorjenilor. 

Vezi alte știri despre Pandurii:A fost un fotbalist muncitor, iar acasă un familist convins. După 12 ani de căsnicie, Cristi Chivu surprinde pe toată lumea: „Tot...„
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:30 Fotbal, Liga 2
UTA Arad - Turris Turnu Măgurele
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Cupa României
Poli Iași - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Bournemouth - Tottenham
Eurosport
20:30 Fotbal, La Liga
Mallorca - Levante
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
SPAL - Udinese
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Eibar - Leganes
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Aston Villa - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Verona - Inter
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1