FOTBAL  »  LIGA 2  »  PANDURII

GSP LIVE // VIDEO Pandurii vrea să facă o mutare spectaculoasă: „Există discuții cu James McFadden” + autocarul echipei blocat o lună pe drum

James McFadden, când era antrenorul secund al Scoției // FOTO: Guliver/GettyImages
James McFadden, când era antrenorul secund al Scoției // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2020 12:38

Pandurii, echipa de pe locul 18 din Liga 2, încearcă să facă o mutare spectaculoasă și să-l numească antrenorul pe scoțianul James McFadden (36 de ani). 

Impresarul belgian Jean-Willy Ngoma, care a fost numit director sportiv, le-a promis șefilor echipei din Gorj că-l va aduce ca antrenor pe McFadden. În prezent, echipa este pregătită de Călin Cojocaru. 

„Există o discuție cu James McFadden”

În direct la GSP LIVE, Camilian Floroiu, directorul sportiv al echipei, a recunoscut negocierile și a dat mai multe detalii. 

Nu este o promisiune făcută de Jean-Willy Ngoma, ci doar o discuție între impresar și antrenor. Nu e confirmat. E doar la nivelul de discuție.Ngoma încearcă să vadă dacă e interesat de un proiect la Târgu Jiu. Este treaba impresarului. El știe situația clubului și ce salarii dăm. Dar el asigură salarizarea și transportului. Ngoma încă nu a venit în țară pentru că este această situație cauzată de coronavirus”, a declarat Camilian Floroiu la GSP LIVE. 

Cine este James McFadden 

Scoțianul de 36 de ani a renunțat la cariera de fotbalist în ianuarie 2018 și a avut două roluri ca antrenor secund: la Motherwell și la naționala Scoției, de unde a plecat în aprilie 2018. Fostul atacant a jucat la Motherwell, Everton, Birmingham, Sunderland, St. Johsntone și Queen of the South FC. 

49 de selecțiiși 15 goluri are McFadden pentru naționala Scoției

Probleme cu autocarul

Camilian Floroiu a vorbit și despre o problemă inedită a clubului: autocarul echipei a stat o lună blocat pe Dealul Negru, după ce s-a defectat

„Da, au fost ceva probleme cu autocarul. În primă fază am crezut că este o problemă a bateriei pentru că autocarul era nou și performant. Mașina a fost pusă în neutru și a rămas în drum. Da, erau jucători în autocar. Aveam meci la Argeș și am sunat și ne-au trimis cei de la Mioveni autocarul lor. La întoarcere am mers cu microbuzul după ei. Da, autocarul a stat acolo o lună”, a adăugat oficialul gorjenilor. 

Vezi alte știri despre Pandurii:

VIDEO Situație incredibilă la Pandurii din cauza coronavirusului: „Ne-am trezit cu oameni din Italia în carantină la stadion”

VIDEO EXCLUSIV Nume de cod: „Escrocul”. Noul „creier” de la o vicecampioană din Liga 1, acuzat de fraudă și viol: „A fost bătut, dezbrăcat și aruncat în portbagaj”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează