FOTBAL  »  LIGA 2  »  PANDURII

GSP LIVE // VIDEO Pandurii vrea să facă o mutare spectaculoasă: „Există discuții cu James McFadden” + autocarul echipei blocat o lună pe drum

James McFadden, când era antrenorul secund al Scoției // FOTO: Guliver/GettyImages
James McFadden, când era antrenorul secund al Scoției // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2020 12:38

Pandurii, echipa de pe locul 18 din Liga 2, încearcă să facă o mutare spectaculoasă și să-l numească antrenorul pe scoțianul James McFadden (36 de ani). 

Impresarul belgian Jean-Willy Ngoma, care a fost numit director sportiv, le-a promis șefilor echipei din Gorj că-l va aduce ca antrenor pe McFadden. În prezent, echipa este pregătită de Călin Cojocaru. 

„Există o discuție cu James McFadden”

În direct la GSP LIVE, Camilian Floroiu, directorul sportiv al echipei, a recunoscut negocierile și a dat mai multe detalii. 

Nu este o promisiune făcută de Jean-Willy Ngoma, ci doar o discuție între impresar și antrenor. Nu e confirmat. E doar la nivelul de discuție.Ngoma încearcă să vadă dacă e interesat de un proiect la Târgu Jiu. Este treaba impresarului. El știe situația clubului și ce salarii dăm. Dar el asigură salarizarea și transportului. Ngoma încă nu a venit în țară pentru că este această situație cauzată de coronavirus”, a declarat Camilian Floroiu la GSP LIVE. 

Cine este James McFadden 

Scoțianul de 36 de ani a renunțat la cariera de fotbalist în ianuarie 2018 și a avut două roluri ca antrenor secund: la Motherwell și la naționala Scoției, de unde a plecat în aprilie 2018. Fostul atacant a jucat la Motherwell, Everton, Birmingham, Sunderland, St. Johsntone și Queen of the South FC. 

49 de selecțiiși 15 goluri are McFadden pentru naționala Scoției

Probleme cu autocarul

Camilian Floroiu a vorbit și despre o problemă inedită a clubului: autocarul echipei a stat o lună blocat pe Dealul Negru, după ce s-a defectat

„Da, au fost ceva probleme cu autocarul. În primă fază am crezut că este o problemă a bateriei pentru că autocarul era nou și performant. Mașina a fost pusă în neutru și a rămas în drum. Da, erau jucători în autocar. Aveam meci la Argeș și am sunat și ne-au trimis cei de la Mioveni autocarul lor. La întoarcere am mers cu microbuzul după ei. Da, autocarul a stat acolo o lună”, a adăugat oficialul gorjenilor. 

Vezi alte știri despre Pandurii:

VIDEO Situație incredibilă la Pandurii din cauza coronavirusului: „Ne-am trezit cu oameni din Italia în carantină la stadion”

VIDEO EXCLUSIV Nume de cod: „Escrocul”. Noul „creier” de la o vicecampioană din Liga 1, acuzat de fraudă și viol: „A fost bătut, dezbrăcat și aruncat în portbagaj”

Playtech: Fiica lui Pep Guardiola, apariție INCENDIARĂ la Ibiza! 'Slipul este CAM MIC'! Imagini de senzaţie cu Maria


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează