FOTBAL  »  LIGA 2  »  CARANTINĂ

GSP LIVE // VIDEO Situație incredibilă la Pandurii din cauza coronavirusului: „Ne-am trezit cu oameni din Italia în carantină la stadion”

Turiștii din țările afectate de coronavirus trebuie să stea în carantină 14 zile // FOTO: Guliver/GettyImages
Turiștii din țările afectate de coronavirus trebuie să stea în carantină 14 zile // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2020 09:52

Camilian Floroiu, directorul sportiv al celor de la Pandurii, a dezvăluit la GSP LIVE că mai mulți români se află în carantină la stadion, în hotelurile de lângă arena din Târgu Jiu.

Conducătorul gorjenilor a declarat că joia trecută au venit mai multe autocare cu români din Italia, cea mai afectată țară europeană de coronavirus. Aceștia au fost cazați la cele două hoteluri de la stadion,

„Ne-am trezit cu autocare pline cu oameni care trebuiau să stea în carantină. Sunt veniți din Italia. Inițial credeam că sunt doar din Gorj, dar sunt și din Arad sau Curtea Argeș. Totul a fost pe repede înainte, fără să fim anunțați.

Noi nu știam nimic. Ne-am trezit cu ei la stadion. Au fost cazați în hotelul cel nou și în hotelul deținut de Ministerul Tineretului și Sportului. Când am aflat, am anulat jocul școală care se disputa la stadion. Și am trimis juniorii acasă. Când am aflat joi că Liga 1 se va întrerupe, am trimis toți jucătorii la casele lor”, a declarat Camilian Floroiu la GSP LIVE.

Stadionul Pandurii are hotel cu 38 de camere 

Omologat în octombrie 2019, stadionul din pandurii are 12.518 locuri și beneficiază de un hotel nou, cu 38 de camere. În complexul care a costat 25 de milioane de euro mai există alte 5 terenuri cu iarbă. Pe lângă noul hotel, mai există unul vechi, „Sport”, care e deținut de MTS.

VIDEO » #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

La fel ca la Giurgiu

O situație asemănătoare a avut loc la Giurgiu, după ce un autocar cu români din Italia au fost băgați în carantină la hotelul de lângă stadionul Astrei, meciul dintre Astra și Gaz Metan, fiind în pericol de a se disputa. (Detalii AICI)

Citește mai multe știri despre Liga 2:

Daniel Niculae, mesaj pentru Daniel Pancu: „Prietenii se sună. Din păcate, s-au adeverit vorbele mele în ceea ce-l privește”

Liga 2, întreruptă de coroanvirus » Măsura luată de Costel Enache la Petrolul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  16 Martie 2020, 11:37

Cum adica sunt in carantina la hoteluri ! Pai de unde aveti personal si aparatura sa se ocupe de ei !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează