FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Daniel Niculae, mesaj pentru Daniel Pancu: „Prietenii se sună. Din păcate, s-au adeverit vorbele mele în ceea ce-l privește”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 08:03

Daniel Niculae, fost atacant la Rapid, a vorbit despre decizia șefilor echipei de a-l demite pe Daniel Pancu și de a-l numi ca antrenor pe Dan Alexa. 

Niculae (37 de ani), cel care s-a certat cu Pancu (42 de ani) în urmă cu un an și jumătate, plecând de la Rapid, iar acum a vorbit despre relația pe care o are cu fostul său coleg. 

„Prietenii se sună, cunoștințele mai puțin! Pentru mine când se termină prietenia, se termină! Se ştia de la bun început ce am avut de zis, ce i-am transmis şi atunci, din păcate vorbele mele s-au adeverit în ceea ce-l privește. Am spus că va rămâne şi el în afara proiectului. Asta pe lângă ce ştia şi el, că sunt problemele cu oamenii care conduceau pe acolo. Eu nu am plecat de la Rapid supărat pe Pancu", a declarat Daniel Niculae la TV Digi Sport. 

Daniel Niculae, postare enigmatică după demiterea lui Pancu: „Karma nu iartă pe nimeni”

Daniel Niculae: „Pancu nu merita asta” 

Niculae a vorbit și despre îndepărtarea lui Pancu de la Rapid și despre faptul că unii suporteri l-au criticat în termeni duri.

 „Pancu nu merita să fie înjurat! E cea mai urâtă reacţie faţă de un jucător care a iubit şi iubeşte clubul în continuare. Sunt foarte puţini jucători apropiaţi unui club, Bine, i se cere demisia, dar restul nu e normal. Nu cred că era prima oară când se discuta despre demiterea lui. Nu ştiu dacă a fost vânat. Dacă echipa ar fi mers foarte bine, probabil nu s-ar fi întâmplat lucrul acesta. E dificil și dureros pentru el, dar este la început de drum. Probabil va mai trece prin aşa ceva, deși nu-i doresc asta. A fost un vis pentru el, dar din păcate nu s-a terminat prea bine”, a dăugat fostul atcant. 

VIDEO » Dan Alexa prezentat la Rapid

Citește și: 

Daniel Pancu: „Cea mai mare umilință și jignire din cariera mea!”. Reacție dură la vederea comunicatului de ultimă oră al Rapidului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  14 Martie 2020, 15:56

Mai stii Nico cand ne chemai la stadion si garantai tu pentru proiect?

2530357000563842
Sam Alex  •  14 Martie 2020, 15:51

Ce sta la baza desfacerii oricarei prietenii? BANII! De ce sunt Nico si Maftei sunt suparati pe Pancu? Pai Nico, Maftei si Pancu trebuia sa primeasca actiuni din noul Rapid. Actiuni ce nu au mai venit, astfel cei trei s-au vorbit si trebuia sa paraseasca in grup noul proiect astfel incat acesta devenea necredibil. Acestia urmau sa plece in grup de la Academia Rapid la AFC si sa dea acolo credibilitate proiectului AFC RAPID in schimbul unor actiuni primite de la Manoliu, numai ca fara Pancu care a ramas sa dea credibilitate proiectului cu academia Rapid planul sa dus de rapa. Cum suporterii nu veneau dupa Pancu & Co la AFC iar Pancu nu a vrut sa plece fara nici un ban, daca actiuni nu sunt atunci a acceptat macar un contract de antrenor substantial ca sa ramana sa dea credibilitate noului proiect. De ce suporterii nu ales proiectul academia Rapid? Prietenii stiu de ce. ACTIUNI beneficiar SEFU` Astfel Schumacher a fost indepartat dupa o infrangere in cupa cu Turris, cupa ce nu era in obiectivul clubului in acel an si chiar nu avea de ce sa fie insa folosit ca si motiv sa fie mazilit Schumacher. Astfel Pancu a tradat intelegerea cu Nico si Maftei lasandu-i pe cei 2 cu ochii in soare, evident Pancu a ales intre o mana de bani din contractul de antrenor si prietenia cu Nico si Maftei. Replica lui Nico din contul de FB fiind sugestiva "KARMA" PS. Acesta e un pamflet sau asa am auzit eu pe "surse"!

deusdat
deusdat  •  14 Martie 2020, 12:25

Ce cumătră ranchiunoasă e Nico ăsta!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează