LIGA 2  ·  RAPID

Peluza Nord Rapid salută decizia clubului: „Era vremea să pleci, Pancone”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2020 14:12

Peluza Nord a Rapidului a emis un comunicat pe pagina de Facebook, în care a dorit să-și prezinte public punctul de vedere privind înlăturarea lui Daniel Pancu (42 de ani) de la cârma alb-vișiniilor.

„Comunicat Peluza Nord în privința situației actuale:

Daniel Pancu - o mare legendă a Rapidului, care a fost alături de noi încă de la începutul drumului de reîntoarcere în prim-planul fotbalului românesc.

Da, știm, l-am susținut și am dorit să-i acordăm încrederea după înfrângerea de la Snagov, când toată lumea îl voia demis, inclusiv conducerea. Incontestabil, Pancone se încadrează în categoria figurilor emblematice care și-au câștigat notorietatea și respectul în rândul rapidiștilor, astfel încât era total nedrept să nu îi acordăm răbdarea și sprijinul nostru în momentele grele. Nici acum nu-l vom huli sau înjura, nu ar fi demn. Îl respectăm enorm, la fel ca și pe celelalte glorii rapidiste.

Din păcate, de-a lungul timpului s-a demonstrat că antrenarea unui club cu anvergura Rapidului poate fi extrem de dificilă și pentru antrenorii foarte experimentați, cu atât mai mult pentru un «tânăr» tehnician. Promovarea nu este compromisă, însă victoria este esențială etapa viitoare.

Analizând prestația și parcursul Rapidului, considerăm că Pancu înțelege situația actuală și este conștient că predarea ștafetei către un alt antrenor a fost cea mai indicată soluție în momentul de față. O spunem cu regret, deoarece toți ne-am fi dorit ca realitatea să fie alta, cu un deznodămând mult mai fericit.

Mereu vei rămâne idolul Giuleștiului! Mulțumim, Daniel Pancu! Hai Rapid!", este comunicatul fanilor rapidiști.

Comunicat Peluza Nord în privința situației actuale: Daniel Pancu - o mare legendă a Rapidului, care a fost alături de...

Posted by Peluza Nord - Rapid București on Tuesday, March 10, 2020

Revine expertul în promovări

Dan Alexa, antrenorul care va semna astăzi cu Rapid, era liber de contract după despărțirea de Astra Giurgiu, produsă în octombrie 2019. 

Tehnicianul a mai pregătit-o pe Rapid în sezonul 2015-2016, de asemenea în Liga 2, când a reușit să promoveze cu giuleștenii în prima divizie. De altfel, Dan Alexa este recunoscut ca un antrenor specializat în promovări, după ce a reușit această performanță cu 3 formații diferite: Poli Timișoara, Rapid și Dunărea Călărași.

VEZI ȘI:Locul periculos de unde GARANTAT iei COVID-19. Ce activități e bine să eviți ca să nu te infectezi
Libertatea
Comentarii (10)
andyandrei2015  •  10 Martie 2020, 22:38
Postat de badeadorian pe 10 Martie 2020, 18:00

Poate ai treaba si creierul tau te retine !!! ...

te oftici,bine a zis,rapid a fost in faliment, nu mai exista,e alt club

George Burcasimi  •  10 Martie 2020, 18:28

O lectie pentru toti sportivii .Sa se duca unde sunt platiti mai bine ,si sa lase sentimentale departe, caci ele nu tin de foame .Capul sus Pancone ,si sa nu mai treci prin Giulesti decat ca adversar !

badeadorian  •  10 Martie 2020, 18:00
Postat de pugliesi pe 10 Martie 2020, 16:22

Nu-i nimic Panco Italiano. Mai sunt vreo 4 echipe Rapid infiintate. Sigur o sa te primeasca la una din ele.

Poate ai treaba si creierul tau te retine !!! ...

Vezi toate comentariile (10 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1