LIGA 2  ·  RAPID

RAPID // Daniel Niculae, postare enigmatică după demiterea lui Pancu: „Karma nu iartă pe nimeni”

Marti, 10 Martie, 16:01

Daniel Niculae (37 de ani), fostul jucător al lui Rapid, a avut o postare controversată pe Instagram, după ce Daniel Pancu (42) a fost înlăturat de pe banca alb-vișiniilor.

Karma nu iartă pe nimeni”, a fost mesajul distribuit de Nico pe rețeaua de socializare.


În urmă cu un an și jumătate, Niculae a explicat pe larg motivele care l-au determinat să se despartă de Rapid, formație proaspăt promovată în Liga a 3-a la acea vreme. Iar relația tensionată cu Daniel Pancu se număra printre ele.

Din păcate, prietenia mea cu idolul pe care l-am apreciat tot timpul și prietenul pe care l-am avut peste 15 ani s-a terminat. Pancu o să rămână o cunoștință. Un nume greu din istoria Rapidului, dar prietenia noastră a luat sfârșit.

Probabil și pentru el a fost o decizie grea. A luat-o, asta e, mergem mai departe. Dacă pleci la luptă cu cineva și îți dă dreptate, dar continuă să meargă pe altă cale, cum ați vedea lucrurile? ”, declara atunci Niculae.

VEZI ȘI:Singurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19

Libertatea

Comentarii (6)

maccsero  •  10 Martie 2020, 23:13

Eu unul n-am înțeles nici până acum de ce a plecat Niculae de la Rapid și mai ales ce are cu Pancu. Va să zică nu-l înghite pe Burcă. OK, dar de ce să se certe cu Pancone? Vroia să plece și el în semn de solidaritate?

adriann_  •  10 Martie 2020, 19:35

Primul care ar trebui sa plece acum e Burca...

pain89  •  10 Martie 2020, 19:03

Pancu a făcut treaba dar și Schumacher ar fi făcut treaba în continuare pana aici dacă era lăsat, Pancu a venit cu o atitudine mai agresiva a avut momente bune dar ceva nu mai mergea și era clar ca tactica nu mai funcționa, asta sper ca trebuie sa vadă și el, ca toți o vedem numai el încă nu accepta asta poate va mai învăța și îl vedem din nou la echipa peste câțiva ani

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1