FOTBAL  »  LIGA 2  »  COVID-19

Panică și la Liga 2: ASU Politehnica Timișoara a oprit antrenamentele, după ce doi jucători au acuzat simptome de coronavirus

ASU Politehnica Timișoara a suspendat de ieri şedinţele obişnuite de pregătire
ASU Politehnica Timișoara a suspendat de ieri şedinţele obişnuite de pregătire

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 12:03 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 12:20

ASU Politehnica Timișoara a suspendat de ieri şedinţele obişnuite de pregătire. Doi jucători de la alb-violeți au acuzat o stare de rău timp de aproape două zile, iar conducerea a luat hotărârea preventivă, ca până la următoarea testare pentru depistarea noului coronavirus, jucătorii pregătiţi de Tavi Benga să nu se mai antreneze.

ASU Politehnica efectuase mai târziu decât Ripensia o testare pentru COVID-19, toate rezultatele au fost anunţate luni ca fiind negative. Totuşi, începând de marţi, doi componenţi ai lotului s-au simţit rău şi s-a luat hotărârea de suspendare temporară a antrenamentelor. 

Echipa se va programa de urgenţă pentru a doua etapă de testare pentru depistarea SARS-CoV-2, iar dacă rezultatele vor fi negative, şedinţele de pregătire vor fi reluate normal.

ASU Politehnica Timișoara a oprit antrenamentele

❌ Clubul nostru a decis să suspende temporar antrenamentele echipei de seniori:...

Posted by Politehnica Timișoara on Thursday, July 23, 2020

„Politehnica Timișoara a luat hotărârea de a suspenda temporar antrenamentele primei echipe. Măsura este menită să protejeze componenţii lotului după ce timp de două zile doi jucători ai alb-violeţilor au acuzat o stare de rău. Astfel, şedinţele de pregătire au fost oprite de miercuri, inclusiv, şi vor fi reluate dacă rezultatele următorului test pentru depistarea noului coronavirus vor permite acest lucru. 

Reamintim că echipa noastră efectuase o primă testare in baza protocolului medical stabilit de Federaţia Română de Fotbal, rezultatele au fost negative pentru cei 34 de membri, jucători şi componenţi ai staff-ului clubului. A doua testare va fi efectuată cât mai curând posibil”, se arată în comunicatul Politehnicii.

ASU Poli nu a disputat niciun amical în această vară şi urma să joace sâmbătă, pe „Ştiinţa”, cu CS Hunedoara, grupare care dorea să se testeze săptămâna aceasta pentru a putea evolua în jocuri cu alte formaţii.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Lupta pentru promovare rămâne deschisă! Clasamentul din Liga 2 ACUM

Un fost antrenor al Rapidului, verdict crunt pentru echipa lui Dan Alexa: „Niciun jucător nu are spiritul clubului! E deranj mare acolo”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
103556593955789
Clau Alex Berdei  •  23 Iulie 2020, 17:44

Forza Poli!

demilitarizare
demilitarizare  •  23 Iulie 2020, 14:12

Din pacate sunt tot mai multe cazuri de infectare in Liga a II-a, a III-a si a IV-a. Asa ca decizia corecta este inghetarea tuturor competitiilor, mai ales la amatori, unde nu exista resurse pentru indeplinirea protocoalelor. Daca au aparut infectii si la racanii recrutati de Cazarma Stalinista a Armatei-CSA, care beneficiaza de toate conditiile asigurate de la buget, este clar ca trebuie totul oprit si facatura FC Kaki2017 sa mai tropaie, in pas de defilare, inca un an prin balariile Ligii a IV-a. Oricum ei deja au castigat(evident abuziv la presiunea gradatilor din cazarma) titlul in seria lor, deci primul trofeu din istoria scurta si murdara a acestei jalnice relicve a sportului de rit sovietic facut in unitati militare.

steaua.libera
steaua.libera  •  23 Iulie 2020, 13:26

Postare bilingvă, frumos

Vezi toate comentariile (3)
Comentează