FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Peluza Sud Steaua îi răspunde violent lui Gigi Becali: „Nu ne coborâm la nivelul unei discuții cu acest personaj” + „Vom apăra stadionul Ghencea CU ORICE PREȚ!”

Peluza Sud Steaua i-a răspuns lui Gigi Becali // sursă foto: Imago Images
Peluza Sud Steaua i-a răspuns lui Gigi Becali // sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 19:08 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 19:08

Peluza Sud Steaua, principala grupare de ultrași care susțin divizionara secundă CSA Steaua, a emis astăzi un comunicat în care contrazice afirmațiile recente ale lui Gigi Becali și amenință că se vor opune „cu orice preț” la închirierea de către FCSB a stadionului din Ghencea.

Momentul în care FCSB va avea posibilitatea închirierii noii arene din Ghencea se apropie. Pe 11 ianuarie, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea modificărilor aduse Legii Sportului, ceea ce deschide calea pentru închirierea stadionului Steaua de către FCSB.

Se face transferul! 6 milioane de euro pentru Drăgușin: „Era doar o formalitate”
ITALIA
Se face transferul! 6 milioane de euro pentru Drăgușin: „Era doar o formalitate”

Întrebat dacă se teme că prezența echipei sale în Ghencea ar putea provoca o revoltă din partea suporterilor Stelei, Gigi Becali a încercat să calmeze spiritele la DigiSport:

„Cu siguranță ne place să jucăm acolo, dar nu vreau scandaluri, să se bată între ei, nu-mi place. Ei au spus așa, cei de la Sud: «Când iei palmaresul, culorile și numele, venim la echipă». Ei, să aștepte doi-trei ani și le voi lua. Se vor termina toate”.

Comunicat dur al Peluzei Sud Steaua, după afirmațiile lui Gigi Becali: „În Ghencea doar Steaua!”

Astăzi, prin intermediul unui comunicat, Peluza Sud a negat că i-ar fi făgăduit așa ceva lui Gigi Becali. În plus, a amenințat că nu s-ar da în lături de la nimic pentru a se împotrivi prezenței FCSB-ului în Ghencea și a criticat conducerea CSA Steaua pentru faptul că nu ia o poziție clară împotriva rivalei:

În aceste momente în care toată lumea lovește în Steaua București și în suporterii ei loiali ne vedem nevoiți să umplem golul de comunicare lăsat de vremelnicii conducători ai Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Astfel, ținem să întărim câteva informații precizate în mai multe rânduri în trecut, atât prin comunicate către suporterii steliști, cât și prin atitudinea și acțiunile membrilor Peluzei:

NU EXISTĂ ȘI NU A EXISTAT nici un fel de comunicare sau discuție cu conducătorul fc fcsb în nici un moment. (...) Nu ne vom coborî la nivelul unei discuții cu acest personaj care a făcut și face zilnic rău clubului nostru.

Membrii Peluzei nu vor accepta niciodată ca acest personaj să fie legat de numele acestui club, iar pentru asta afirmăm încă o dată că NU VOM CONSIDERA NIMIC CA FIIND PREA MULT pentru a ne apăra clubul. (...)

Stadionul este „casa noastră”, locul cel mai drag oricărui stelist și îl VOM APĂRA CU ORICE PREȚ! Legitimarea furtului de identitate pe care îl încearcă fcsb-ul prin organizarea unui meci pe Ghencea se va lovi de toată opoziția PELUZEI SUD și a tuturor steliștilor. (...)

În încheiere îndemnăm public conducerea clubului să taie din start aceste discuții apărute în presă prin declarații oficiale CLARE așteptate de către toți steliștii:

ÎN GHENCEA DOAR STEAUA BUCUREȘTI!

- Comunicat Peluza Sud Steaua

Mai multe știri din fotbalul românesc:

Replică ironică a lui Valeriu Iftime după atacul de azi: „Am auzit ce a spus «Avram» Iancu! Ar trebui să ignor necunoscuții”

Farul a bifat un nou transfer, chiar în ziua în care se reia Superliga » Mutare surprinzătoare: fotbalist fără cotă pe Transfermarkt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (84)
hogea
hogea  •  22 Ianuarie 2023, 16:31
Postat de alexh pe 22 Ianuarie 2023, 14:27

Condamnat penal este pentru alte cauze. De plătit, trebuie să plătească dacă a beneficiat de un serviciu.

Pai tocmai asta spuneam, ca nu poate functiona prezumtia de care votbesti tu in conditiile in care vorbim de un condamnat penal (pt alte cauze, dar condamnat), un rau platnic (are somatie de plata din partea Primariei) si un rau intentionat (a folosit cu buna stiinta o marca care nu era a lui).

alexh
alexh  •  22 Ianuarie 2023, 14:27
Postat de hogea pe 22 Ianuarie 2023, 13:53

Cum adica functioneaza prezumtia de buna-credinta, cand vorbim despre un condamnat penal cu datorii pt inchirirea altor arene?? Adica daca tu esti proprietarul unui apartament, iar chiariasul are datorie la tine chiria pe 1 de zile, tu semnezi prelungirea contractului cu acel chirias pentru inca 1 an pentru ca "functioneaza prezumtia de buna credinta" (eeh, o sa-mi plateasca el intr-o zi)...:))))

Condamnat penal este pentru alte cauze. De plătit, trebuie să plătească dacă a beneficiat de un serviciu.

hogea
hogea  •  22 Ianuarie 2023, 13:53
Postat de alexh pe 21 Ianuarie 2023, 15:42

Ai inceput sa aberezi și tu precum scenaristul? Ceva datorii de pe timpul lui Decebal? Sau mai recent de pe timpul lui Mihai Viteazul? Oricine poate juca acolo dacă plătește și arena este liberă. Funcționează prezumția de bună credință. Dacă Becali e dator la primăria generală a capitalei, va plăti. Sunt căi prin care va plăti. Referitor la prejudiciul produs prin folosirea mărcii. Când au adus STEAUA in faliment și au cedat-o, nu era inegalitate? In 1998 STEAUA venea după o serie de 6 campionate câștigate și tot de atâtea ori participantă in CL. Din 1990(în democrație) STEAUA a participat până în anul vânzării( și după) în cupele europene. Mai punem la socoteală și jucătorii vânduți? Cum e să dai faliment când STEAUA producea bani? Dacă era ilegalitate, de ce veneau generalii la meci? Inclusiv Talpan. Deci Becali trebuie să plătească 3,7 milioane pe an. Csa, cât produce? E aceiași regulă.Doar că csa doar consumă. De unde? De la toți cetățenii. Popovici a plecat la Dinamo. Echipă de ciclism cu 8 titluri anul trecut ((și alte 14 locuri 2 și 3), desființată. Clona csa, care doar mănâncă bani, n-are nici o grijă. In ciuda faptului că nu are drept de promovare. După spusele lui Dâncu, armata nu agreează susținerea ideii de a avea o echipă în liga 1. Joacă de plăcere? De plăcere joci amicale.

Cum adica functioneaza prezumtia de buna-credinta, cand vorbim despre un condamnat penal cu datorii pt inchirirea altor arene?? Adica daca tu esti proprietarul unui apartament, iar chiariasul are datorie la tine chiria pe 1 de zile, tu semnezi prelungirea contractului cu acel chirias pentru inca 1 an pentru ca "functioneaza prezumtia de buna credinta" (eeh, o sa-mi plateasca el intr-o zi)...:))))

Vezi toate comentariile (84)
Comentează