FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - DACO-GETICA 1-3

PETROLUL - DACO-GETICA 1-3 // E haos la Petrolul! Cristian Vlad și-a dat demisia + jucătorii, UMILIȚI de ultrași!

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 16:38

Petrolul Ploiești a clacat din nou în lupta pentru promovarea în Liga 1, „găzarii” bifând azi un eșec greu de digerat pentru pretențioșii lor fani, 1-3 pe teren propriu cu Daco-Getica București. 

Click AICI pentru statistici de la meci

Clubul stă pe un adevărat butoi cu pulbere: imediat după meci, președintele Cristian Vlad și-a dat demisia din funcția de președinte al Petrolului.

„În urma rezultatului consemnat în partida de astăzi, dintre FC Petrolul Ploieşti şi ACS Daco-Getica Bucureşti, încheiată cu victoria oaspeţilor, scor 3-1, preşedintele clubului, Cristian Vlad, a luat decizia de a demisiona din funcţie.

În perioada următoare vor fi luate deciziile în ceea ce priveşte viitoarea structură de conducere a clubului nostru”, se arată în comunicatul emis de prahoveni. 

Petrolul ocupă locul 5, cu 62 de puncte, la 4 lungimi în spatele locului de baraj ocupat de Universitatea Cluj (Vezi AICI clasamentul actualizat din liga secundă)

Mulțescu și jucătorii n-au scăpat de furie

Evoluția scorului i-a scos din minți pe fani, care i-au înjurat pe jucători pe durata meciului și, în plus, i-au cerut demisia antrenorului Gheorghe Mulțescu. 

La finalul partidei, ultrașii le-au cerut din nou socoteală fotbaliștilor Petrolului, pe care i-au pus să se dezbrace de tricouri!

Vezi și: „Găzarii” pierd și ratează șansa de a se apropia de locul pentru baraj » Ploieștenii au cerut demisia conducerii și a antrenorului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
623506571124451
Marian Iordachescu  •  30 Aprilie 2019, 10:06
Postat de blatistu49 pe 28 Aprilie 2019, 09:49

povesti ca nu pot cu U CJ si cu MIOVIENUL cum au putut mai bine joaca la Pariuri

Nu i s-a cerut demisia lui Multescu ,ci lui Cristi Vlad si Grig0re ,care au adus jucatori fara valoare si au renuntat la jucatori mai buni care si-au dorit sa vina la Petrolulsau sa ramna

623506571124451
Marian Iordachescu  •  30 Aprilie 2019, 10:01

Nu i s-a cerut demisia lui Multescu , ci lui Cristi Vlad si Tavi Grigore

blatistu49
blatistu49  •  28 Aprilie 2019, 09:49

povesti ca nu pot cu U CJ si cu MIOVIENUL cum au putut mai bine joaca la Pariuri

Vezi toate comentariile (14)
Comentează