FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - DACO-GETICA 1-3

PETROLUL - DACO-GETICA 1-3 » „Găzarii” pierd și ratează șansa de a se apropia de locul pentru baraj » Ploieștenii au cerut demisia conducerii și a antrenorului

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 09:54

Petrolul a fost învinsă pe teren propriu de Daco-Getica, scor 1-3, într-un meci din etapa a 32-a și a ratat șansa apropierii la un punct de U Cluj, echipă aflată pe loc de baraj pentru promovarea în Liga 1.

Stancu (17) a deschis scorul pentru oasepți, însă Arnăutu a egalat cu capul în minutul 31. Până la pauză, bucureștenii au mai punctat de două ori prin Nsiah din penalty și Grecu.

Partea a doua a fost lipsită de ocazii importante, însă au ieșit la rampă suporterii Petrolului care au cerut demisia antrenorului Gheorghe Mulțescu, dar și a conducerii.

Petrolul ocupă locul 5, cu 62 de puncte, la 4 lungimi în spatele locului de baraj ocupat de Universitatea Cluj. Daco-Getica a ieșit din zona roșie și acum ocupă poziția a 14-a, cu 36 de puncte. Lider e Academica Clinceni, cu 73 de puncte, urmată de Chindia Târgoviște la 3 lungimi în spate.

Petrolul - Daco-Getica 1-3
Au marcat: Arnăutu '31 / M. Stancu '17, Nsiah '38 pen., Grecu '41

Click AICI pentru statistici

Echipele de start:

Petrolul: Bolboaşă - Alb. Olaru, Sarris, Ghinga, Ţigănaşu - M. Chindriş - Borţa, Marinescu (cpt.), Kozoronis, Moldoveanu - Arnăutu
Rezerve: C. Lungu - L. Cazan, Ştefănescu, Rusu, Enache, N. Popescu, Ţicu
Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Daco-Getica: Gavrilaş (cpt.) - Dedu, I. Prodan, Motroc, Muşat - Stancu, D. Cârjan, Călinţaru - Rob. Grecu, Nsiah, Martin
Rezerve: Isvoranu - Prodan, Rob. Neacşu, Bustea, Cotigă, Stoichiţă, Al. Ilie
Antrenor: Marius Baciu

Clasament Liga 2

clasament liga2

 
 

 

Vezi AICI clasamentul din Liga 2

Click AICI pentru clasamentul complet din Liga 2

 

Citește și:

Scorul sezonului în Liga 2: Florin Bratu l-a UMILIT pe fostul lui coleg de la Dinamo, Florentin Petre! Rezultatele zilei + clasament

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  27 Aprilie 2019, 21:50
Postat de blatistu49 pe 27 Aprilie 2019, 16:59

nu degeaba avem un fotbal second hand si fara interes cu clone inventate si comune la nr

Blatistule tu esti prost sau te faci. Pai cum sa compari chindia cu hibrizii care i-ai spus. Ai auzit de steagu rosu brasov, vechea ripensia , uta , apulum alba iulia, corvinul hunedoara sau argesu pitești asa cum se numea fc arges. Bai blatistule coman, gascanu, nae tataru, dinu, dridea 1 si 2, si altii iti spun ceva. Ia o carte si citeste despre fotbalul din anii 70 si o sa vezi cine este chindia târgoviste sau intreabal pe ilie dobre, sebastian domozina . Hai pa si Paste Fericit ca noi avem.

blatistu49
blatistu49  •  27 Aprilie 2019, 16:59
Postat de chris_bu67 pe 27 Aprilie 2019, 14:50

Voluntari,Chiajna,Clinceni,Otopeni,Brănești,Scornicești,Bragadiru

nu degeaba avem un fotbal second hand si fara interes cu clone inventate si comune la nr

blatistu49
blatistu49  •  27 Aprilie 2019, 16:38
Postat de Dumitrescu Alin-Marian pe 27 Aprilie 2019, 15:29

Cat a fost scorul final cu uta ca nu prea inteleg. Vrei să-ți aduc aminte cum a ajuns uta la baraj acum 2 sezoane. Alea sunt blaturi frate cand tipau televiziunile. Las-o moale si stai linistit ca vom avea si stadion. De ce trebuie sa promoveze echipe cu babaciuni si nu copii tineri. Chindia si clinceniul au media de varsta 24 de ani, petrolul si cluj asteapta pensionarea. Degeaba au bani ca au ciurucuri.

inseamna ca nu te pricepi??golurile lu HIRGOVISTE au fost rezolvate de jucatorii UTA ei si plus UTA a jucat f ambitie

Vezi toate comentariile (24)
Comentează