FOTBAL  »  LIGA 2  »  CORONAVIRUS

EXCLUSIV Cum se respectă protocolul medical în România?! Carantină doar pe hârtie la Petrolul, fotbalistul e la antrenament

Ben Levy (dreapta), alături de Amidu Salifu // foto: fcpetrolul.ro
Ben Levy (dreapta), alături de Amidu Salifu // foto: fcpetrolul.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 august 2020 12:25 / Actualizat duminica, 23 august 2020 12:40

Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate! Și nu se învață nimic din situația petrecută recent la club. Petrolul Ploiești a făcut multiple transferuri în ultimele zile, pentru ca noul antrenor, Viorel Moldovan, să nu mai rateze promovarea în Liga 1, așa cum s-au împiedicat „găzarii” în ultimele două sezoane.

Printre cei rezolvați de către formația „lupilor” se găsesc și doi fotbaliști israelieni. Mijlocașul Nir Lax, 26 de ani, ultima oară la Hapoel Tel Aviv, care încă nu a ajuns în România, și un mijlocaș de bandă, Ben Levy, 24 de ani, care a sosit la începutul săptămânii după ce-a strâns 26 de meciuri în divizia a doua a țării sale, la Hapoel Petah Tikva. 

Ben Levy a descins la Ploiești și a început deja antrenamentele, așa cum o dovedesc și fotografiile de pe site-ul oficial al clubului.

Carantină „la reducere”

Fotbalistul s-a antrenat deja, alături de mijlocașul ghanez Amidu Salifu, care a fost coechipierul lui Adrian Mutu la Fiorentina. În postarea de ieri pe site-ul oficial, fcpetrolul.ro, oficialii grupării au recunoscut că, alături de Salifu, s-a antrenat, printre alții, și Ben Levy, care se va lupta pentru titularizare cu Alexandru Saim Tudor. 

Doar că se încalcă protocolul medical instituit la nivelul României! Conform Institutului Național de Sănătate Publică și a listei publicate pe 17 august, Israel face parte din lista țărilor din „zona galbenă”, oricine sosește de acolo trebuie să stea în carantină 14 zile la sosirea în România

Este Hotărârea nr.42 din 17.08.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, cu aplicabilitate din 18 august 2020. Ori Ben Levy și Petrolul nu au respectat acest protocol medical!

EXCLUSIV Cum se respectă protocolul medical în România?! Carantină doar pe hârtie la Petrolul, fotbalistul e la antrenament

*date publicate de ECDC la data de 16 august 2020

Au avut lupte cu COVID-19

Nu este prima oară când gruparea prahoveană are de suferit din cauza coronavirus sau a efectelor pandemiei. La începutul lunii iulie, Petrolul s-a confruntat cu 6 cazuri de infectare la nivelul echipei, plus o persoană din staff-ul tehnic. „Cei pozitivi sunt asimptomatici, au refuzat internarea. Au transmis că vor rămâne la domiciliu”, a declarat la vremea respectivă Bogdan Nica, directorul DSP Prahova. 

Acel detaliu a afectat programul de antrenamente al echipei, care se pregătea să înceapă pregătirile, ori formația a trebuit să intre în carantină. Ulterior, s-au făcut speculații că o parte dintre cei infectați s-ar fi întâlnit cu anumiți jucători de la Dinamo București, ceea ce ar fi declanșat și o infectare masivă la echipa „câinilor”, doar că acele informații nu au fost nici confirmate, nici dovedite.

Directorul sportiv al Petrolului, Costel Lazăr, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere oficial al clubului din Ploiești.

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Mai multe știri din Liga 2:

FC U Craiova 1948, pe „Ion Oblemenco”! Adrian Mititelu a obținut accesul pe stadion pentru ședința foto de prezentare a noului echipament

Soluție extremă! Vor să se mute în campionatul Ungariei, nervoși pe deciziile autorităților din România: „Nu avem altă variantă”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  23 August 2020, 13:55
Postat de rise pe 23 August 2020, 13:07

Dupa atatea luni de stiri despre covid tu mai vrei corturi de informare...bravo. Cei care judeca au inteles dupa 5 minute ca trebuie sa ne protejam, sa evitam sa iesim daca nu e neaparata nevoie etc..tu mai vrei campanii de informare. Cadavrele celor din Italia ar fi trebuit sa insemne cat 100 de campanii de informare.

Nu toată lumea își ia ora exacta de la Andreea Esca, nici măcar Andreea Esca nu se informează de la Andreea Esca, din tot ce am scris eu acolo tu pe cort ai rămas blocat, ca porți masca pe strazi *** sa înțeleg ca este normal pt tine..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 August 2020, 13:29
Postat de rise pe 23 August 2020, 12:59

Te-a radiat antena 5g la cap si pe tine...E bine. Din cauza celor ca tine s-a ajuns sa avem 1500 de cazuri pe zi. Romanul e expert in toate...dar mai ales in medicina. Daca te intreb nici nu stii in ce parte e ficatul. Vezi ca mai jos e o stire cu un asteroid ce trece foarte aproape de pamant, sunt sigur ca ai putea sa ne dai ceva solutii despre cum am putea evita un eventual impact. Sunt sigur ca te pricepi si la asa ceva, doar esti roman !

Iar ai apărut, trompetă? Ești omul viitorului, omul pe care și-l doresc toate dictaturile. Omul lui Orwell, din "1984", cel care stă cu ochii în ecranul "Ministerului Adevărului" și crede orbește ceea ce i se spune acolo. Plus ura aferentă. Așa-i că Iohannis e cinstit?:)))))))))))))))))))))))

rise
rise  •  23 August 2020, 13:19

Germania 20 de cazuri noi de covid, Romania 1500. Uitati-va la com de mai jos si vedeti motivul.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează