FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - U CLUJ 1-0

PETROLUL - U CLUJ 1-0 // Diferența dintre „U” și Petrolul, explicată de Gigi Mulțescu: „Noi am jucat pentru pâine, ei pentru cozonac” :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 21:53

Gheorghe Mulțescu (67 de ani) a surprins după Petrolul - U Cluj 1-0 cu o declarație amuzantă, care explică mai pe larg miza complet diferită a celor două cluburi.

„Să fiu sincer, eram destul de circumspect. În patru zile, eu şi staff-ul meu tehnic să aducem echipa la un nivel bun si să aibă acel ritm aproape 75 de minute... nu am crezut. Dar mă bucur pentru că aceşti suporteri merită. Eu îi cunosc, am mai fost în două mandate aici. În primul rând pentru ei am venit. Şi în al doilea rând, pentru că nu puteam refuza o asemenea ofertă.

Aveam nevoie de victorie ca de aer ca să existăm. Noi am jucat pentru pâine, ei pentru cozonac. Deci e o diferenţă", a mărturisit Mulţescu, pentru TV Telekom Sport.

„Un meci echilibrat, frumos, pe un stadion de Liga 1, cu atmosferă de Liga 1. Paradoxal, în momentul când controlam jocul am primit gol.

Îl felicit pe Moldoveanu pentru execuţia pe care a avut-o.

Este o experienţă din care avem multe lucruri de învăţat. Sunt convins că într-o bună zi această experienţă o să ne fie de mare ajutor"

Bogdan Lobonţ, antrenor U Cluj

vezi și:

Reacția lui Robert Moldoveanu după golul superb: „La Dinamo am dat 8 așa” + Daniel Niculae, uimit de atacant: „A reușit o execuție foarte rară”

Vezi AICI programul etapei

 

Vezi AICI clasamentul din liga secundă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
963513663764819
Emil Sabau  •  31 Martie 2019, 10:23

Cand controlam jocul am primit gol.Asta explica Lobont.A vazut probabil alt meci.Noi ceilalti am vazut o echipa astenica ,neputincioasa ,incapabila sa produca ocazii ori sa se exprime coerent.In doua viteze, fara angajament si viziune.El sustine ca controlau meciul si sunt comvins ca de aia si poarta ochelari.Omul vede rau iar noi ceilalti veden cum se compromite o promovare.Daca o tinem asa va fi un centenar trist.Aducerea unui antrenor neexperimentat a fost se pare o eroare

lapusneanul2
lapusneanul2  •  30 Martie 2019, 22:18

Smurdul nu se dezminte, pe unde a fost antrenor echipele joaca foarte bine cca 4-5 partide, dupa care ....cel de sus cu mila, de aceea e demis mereu..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează