FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Lovitură grea pentru Petrolul! Principalul finanțator se retrage

Petrolul a rămas fără principala sursă de finanțare. FOTO: Cristi Preda (GSP)
Petrolul a rămas fără principala sursă de finanțare. FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2021 15:04 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 17:19

Petrolul Ploiești mai primește o lovitură greu de digerat pentru fani, într-un nou sezon în care „găzarii” au ratat obiectivul de a reveni în Liga 1. Compania Veolia, principala sursă de finanțare a echipei, a anunțat încheierea parteneriatului cu „lupii” galbeni. 

Veolia, firmă care care furnizează servicii de energie și de alimentare cu apă potabilă, și-a manifestat însă intenția de a rămâne sponsor la gruparea ploieșteană.

Cu ajutorul Veolia România, Petrolul a revenit în liga secundă după o perioadă dificilă, presărată cu grave probleme financiare. Obiectivul principal al „găzarilor” era revenirea pe prima scenă, însă Petrolul a dezamăgit și în acest sezon. Acum, fără principala sursă de finanțare, viitorul clubului pare în mare pericol. 

Veolia anunță sfârșitul parteneriatului cu Petrolul

Veolia România anunţă că, odată cu încheierea sezonului competiţional 2020-2021, parteneriatul de finanţare a echipei Petrolul Ploieşti se închide, compania exprimându-şi intenţia de a sprijini în continuare clubul, în calitate de sponsor, pentru următorul sezon competiţional.

Veolia România s-a alăturat echipei ploieştene într-un moment dificil, acum 4 ani, când Petrolul Ploieşti se afla în Liga a IV-a, şi a pus bazele acestui parteneriat din respect faţă de comunitatea ploieşteană şi cu dorinţa de a obţine performanţă, de a profesionaliza clubul, asigurând stabilitate financiară, dar şi expertiză pentru dezvoltarea unui proiect sustenabil în peisajul fotbalistic naţional. 

În toată această perioadă, partenerul finanţator a garantat toate condiţiile financiare pentru ca echipa de referinţă a oraşului Ploieşti să obţină rezultate, respectându-şi fiecare obligaţie contractuală aferentă acestui parteneriat, cu deplin respect faţă de proceduri şi lege”.

Veolia se retrage de la Petrolul!

Responsabilitatea socială şi dezvoltarea profesională reprezintă valori la care Veolia România a aderat şi pe care le-a implementat încă de la începutul activităţii, lucru care ne obligă să rămânem consecvenţi în demersurile noastre şi să ne implicăm activ în comunităţile locale în care noi activăm. Astfel, rămânem deschişi în a susţine echipa fanion a oraşului Ploieşti, în calitate de sponsor, în speranţa că proiectul fotbalistic al Clubului Petrolul Ploieşti în perioada următoare va pune echipa de suflet a oraşului, acolo unde merită - declarația oficialilor Veolia România, conform Telekom Sport

VIDEO Retro GSP. Pe 21.07.1963, Petrolul câștiga prima Cupă a României din istorie

Citește și alte știri din Liga 2: 

EXCLUSIV Clubul din play-off-ul Ligii 2 care vrea să lupte pentru titlu sezonul viitor: „Avem buget NELIMITAT! Suntem în primele 3 din țară”

EXCLUSIV / VIDEO Portarul australian al Rapidului, show la GSP Live! A învățat manele și s-a declarat cucerit de o vorbă în română: „Nu poate fi tradusă în engleză”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
iopanet
iopanet  •  29 Aprilie 2021, 17:52
Postat de radu_mihai pe 29 Aprilie 2021, 17:02

Prost articol, daca si au exprimat dorinta de a ramane in continuare sponsori, cum se retrag? plus ca puneti o virgula aiurea inainte de si "Veolia, firmă care care furnizează servicii de energie și de alimentare cu apă potabilă, și-a manifestat însă intenția de a rămâne sponsor la gruparea ploieșteană."

Nici eu nu am inteles. Pana acum "finantau", acum vor sa "sponsorizeze". Nu stiu care e diferenta, probabil sunt niste chichite juridice / fiscale.

persanu
persanu  •  29 Aprilie 2021, 17:49

Normal ca se retrage , au vazut si oamenii aia ca le dai bani pe mana la 'profesionisti' si se alege praful. A avut cel mai mare buget din liga 2 si si-au batut joc de el ... au adus niste jucatori de tot rasul ... Iar antrenorii care au fost pe la Petrolul in tot acest timp mai vor echipe din liga 1 pe mana . . . :))) Rasilor.

radu_mihai
radu_mihai  •  29 Aprilie 2021, 17:02

Prost articol, daca si au exprimat dorinta de a ramane in continuare sponsori, cum se retrag? plus ca puneti o virgula aiurea inainte de si "Veolia, firmă care care furnizează servicii de energie și de alimentare cu apă potabilă, și-a manifestat însă intenția de a rămâne sponsor la gruparea ploieșteană."

Vezi toate comentariile (5)
Comentează