FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLECARE

Pierdere imensă pentru Farul! Și-a dat afară vedeta chiar înaintea meciului cu Rapid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2016 16:59

Adrian Pătulea a fost dat afară după conflictul cu Ilie Stan și președintele Auraș Brașoveanu. Atacantul de 31 de ani e golgeterul echipei din acest sezon.

A marcat 14 goluri în 23 de meciuri, însă chiar și așa n-a fost iertat de conducere după ce a s-a luat de conducători, însă a avut ceva divergențe și cu Vali Munteanu și cu Doru Bratu.

Fotbalistul a fost dat afară chiar înaintea duelului cu Rapid de mâine, ora 17:30. În sezonul regular Farul n-a pierdut cu formația giuleșteană. A câștigat la Constanța, scor 1-0, la București s-a terminat egal, 0-0.

„Este incredibil şi inadmisibil ca un jucător să se comporte aşa când un antrenor îi face o observaţie tactică, o analiză pertinentă asupra jocului, pe chestii tactice, ce i-am cerut eu să facă şi ce a făcut el. Vorbim de respect.

Eşti un fotbalist care a jucat atâta timp în Anglia, unde se pune mare preţ pe respect, şi tu nu accepţi să ţi se facă observaţie vizavi de joc, unde suntem? Un antrenor trebuie să fie şi ca un tată, şi ca un coleg. E vorba de disciplină, de respect între jucători, de disciplină de grup.

Unitatea de grup trebuie să privească tot clubul, plecând de la echipă şi continuând cu conducătorii. Îmi pare rău, pentru că Pătulea a ajuns la Vaslui datorită mie şi am vrut să îl iau şi în Irak. Aveam încredere în el şi să-mi răspundă aşa, deşi discutam doar disciplină tactică?“, a zis Ilie Stan pentru ZiuadeConstanta.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  20 Aprilie 2016, 20:26

Probabil Pătulea n-a uitat că Stan a încercat să-l ia în Irak...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează