FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROVOCARE

Planul lui Alexandru Bourceanu, după ce a luat Mondialul la minifotbal: „Aștept propuneri”

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2023 16:48 / Actualizat miercuri, 06 decembrie 2023 18:54

Alexandru Bourceanu (38 de ani) se pregătește intens pentru o nouă provocare fotbalistică. Vrea să devină antrenor.

Jucător cu multe trofee în spate, campion mondial de minifotbal cu naționala României, Alexandru Bourceanu este pregătit pentru cariera de tehnician.

A semnat Andrei Cristea! » S-au despărțit de „principalul” care activa de peste 3 ani la echipă și l-au numit pe fostul atacant
ANTRENOR
A semnat Andrei Cristea! » S-au despărțit de „principalul” care activa de peste 3 ani la echipă și l-au numit pe fostul atacant

Alenxadru Bourceanu își anunță planul

„Vreau să antrenez! Aștept, în acest sens, propuneri de la echipe care pot asigura un cadru normal pentru desfășurarea activității. Vreau să încep de jos această muncă”, a spus Bourceanu la Metropola TV.

Acesta va fi prezent la finalul săptămânii, alături de colegii din echipa națională de minifotbal a României, campioană mondială, la un important turneu la Râmnicu Vâlcea, care reunește toate formațiile importante din minifotbalul românesc.

Trebuie să construim modele! Vrem ca ai noștri copii, inclusiv băiatul meu, să iasă afară și să joace fotbal, baschet, să facă alergare. Nu să stea cu ochii în telefon. Ideea e cum construim exemple și idoli dintre fotbaliști. Acesta este un moment în care putem construi idoli din fotbaliști.  În momentul în care Nicolae Stanciu va veni într-o adunare, copiii să meargă la el să facă poze. La fel și cu Hagi, Cicâldău, cu Marin, Drăgușin și toți băieții. 

- Mesajul lui Alex Bourceanu după calificarea la EURO 2024

VIDEO Antrenorul-surpriză care i-a marcat cariera lui Bourceanu: „Cu Reghe am avut cele mai mari satisfacții, dar el m-a scos în față”

Citește și: 

Eliminat cu Oțelul, Florinel Coman și-a aflat suspendarea! Viorel Moldovan cerea intervenția UEFA

Anunț oficial făcut de CFR Cluj, după seria de 5 meciuri fără victorie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează