FOTBAL  »  LIGA 3  »  ANTRENOR

OFICIAL A semnat Andrei Cristea! » S-au despărțit de „principalul” care activa de peste 3 ani la echipă și l-au numit pe fostul atacant

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2023 16:19 / Actualizat miercuri, 06 decembrie 2023 17:23

Andrei Cristea (39 de ani) este noul antrenor al celor de la SC Popești Leordeni, echipă din Liga 3.

Ilfovenii de la SC Popești Leordeni au un nou antrenor după despărțirea de Valentin Ivan, cel care a ocupat această funcție timp de trei sezoane și jumătate. 

După ce au fost conduși de pe margine la ultima etapă din 2023 de antrenorul cu portarii, Cristian Popescu, ilfovenii au găsit o nouă variantă pentru postul de antrenor principal. 

Eliminat cu Oțelul, Florinel Coman și-a aflat suspendarea! Viorel Moldovan cerea intervenția UEFA
FCSB
Eliminat cu Oțelul, Florinel Coman și-a aflat suspendarea! Viorel Moldovan cerea intervenția UEFA

Andrei Cristea a semnat cu SC Popești Leordeni

Andrei Cristea a semnat un angajament cu trupa din Popești Leordeni pentru un sezon și jumătate, cu primul obiectiv calificarea în play-off la finalul acestui campionat.

Andrei Cristea era liber de contract din vară, când a plecat după doar o etapă de la echipa Înainte Modelu. Înainte, el avusese un mandat la CS FC Dinamo, de la care a plecat după ce a ratat promovarea în Liga 3.

După 15 etape, SC Popești Leordeni este pe locul 3 în Seria a 4-a, cu 28 de puncte (7 victorii, 7 egaluri și o înfrângere). Liderul seriei este CS Dinamo, cu 35 de puncte, iar pe locul secund este CS Blejoi (32). 

Andrei Cristea va debuta într-un meci oficial pe 9 martie 2024, cu CS Dinamo.

VIDEO EXCLUSIV Marele regret al lui Andrei Cristea și transferul ratat la Lazio: „La nea Giovanni trebuia să fie discuția și să realizeze cumva acel transfer!”

Citește și: 

EXCLUSIV Scandal monstruos la o echipă din România! » Jucătorii l-au „băgat în ședință” pe antrenor chiar în vestiar după meci și i-au adus acuzații incredibile!

Clubul din România a pierdut încă un litigiu în instanță și a fost obligat să repare situația: „Este o dovadă că justiția își face treaba”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
portardelegenda
portardelegenda  •  07 Decembrie 2023, 08:05

Scoala de antrenori Digisport iși confirma incă o data valoarea .Burchele nu esti invidios ??

istet10
istet10  •  06 Decembrie 2023, 20:35

Daca nu a reusit in liga a 4-a ...

fibra
fibra  •  06 Decembrie 2023, 18:22

Bine ca Lutan omul care e impresionat de tot felul de expirati din Ligile 2 si 3 nu a scris ca e o mare realizare a antrenorului.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează