FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Eliminat cu Oțelul, Florinel Coman și-a aflat suspendarea! Viorel Moldovan cerea intervenția UEFA

Florinel Coman
Florinel Coman

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2023 15:50 / Actualizat miercuri, 06 decembrie 2023 16:03

Florinel Coman (25 de ani), extremă la FCSB, a scăpat cu un singur meci de suspendare după eliminarea din partida cu Oțelul, scor 0-2.

Florinel Coman a văzut cartonașul galben în repriza secundă a meciului dintre FCSB și Oțelul Galați și a realizat că ar rata următorul meci de campionat, derby-ul cu CFR Cluj, acela fiind al patrulea avertisment din acest sezon.

Pentru a nu absenta la meciul din Gruia, Coman a forțat în finalul partidei obținerea unui al doilea „galben” și, implicit, eliminarea, ceea ce i-ar fi adus în mod normal suspendarea doar pentru meciul de Cupă cu FCU Craiova, programat joi, ora 20:45.

Anunț oficial făcut de CFR Cluj, după seria de 5 meciuri fără victorie
CFR CLUJ
Anunț oficial făcut de CFR Cluj, după seria de 5 meciuri fără victorie

Coman a reușit să-l provoace pe arbitrul Marcel Bîrsan să scoată din nou cartonașul galben din buzunar și a fost, în consecință, eliminat.

Florinel Coman, suspendat doar un meci după eliminarea din FCSB - Oțelul

Mai multe nume din fotbalul românesc au cerut o suspendare mai severă de un meci, având în vedere că Florinel a căutat acel „galben”, însă Comisia de Disciplină din cadrul FRF s-a rezumat la o singură partidă de suspendare și amenda standard, de 740 de lei.

Așadar, șeptarul de la FCSB va lipsi doar la meciul de Cupă cu FCU Craiova, nu și la duelul de campionat cu CFR Cluj.

Fostul atacant Viorel Moldovan cerea chiar intervenția UEFA astfel încât Coman să fie suspendat mai sever decât prevede regulamentul, adică un joc.

FCSB și Dinamo au de plătit câte 15.000 de lei

Organismul din cadrul FRF a decis și amendarea clubului FCSB cu 15.000 de lei, ca urmare a comportamentului suporterilor. Penalitatea a fost dictată în baza următoarelor puncte de regulament:

  • „introducerea în locurile de desfăşurare a jocurilor de băuturi alcoolice, obiecte şi materiale explozive, incendiare şi fumigene, substanţe toxice, halucinogene şi iritante, alte obiecte ce au fost folosite de spectatori la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot contribui la producerea unor acte de violenţă;
  • aprinderea ori aruncarea cu obiectele prevăzute la alin. 3, lit. a), spre alţi spectatori sau spre/în terenul de joc”.

O amendă identică a primit și Dinamo.

VIDEO. Gigi Becali îl laudă din nou pe Florinel Coman: „Nu are cu cine să joace”

Citește și: 

„Lunetistul” Claudiu Niculescu l-a urmărit pe Florinel Coman și vine cu un sfat: „Face asta în 90% dintre cazuri”
FCSB
„Lunetistul” Claudiu Niculescu l-a urmărit pe Florinel Coman și vine cu un sfat: „Face asta în 90% dintre cazuri”
Florinel, fosta victimă a legendarului „Dispari!”
editorial
Florinel, fosta victimă a legendarului „Dispari!”
Gigi Becali îi răspunde dur lui Ioan Varga: „Să înceteze cu presiunile astea! Florinel Coman nu e Messi”
CFR CLUJ - FCSB
Gigi Becali îi răspunde dur lui Ioan Varga: „Să înceteze cu presiunile astea! Florinel Coman nu e Messi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (102)
John.Wick
John.Wick  •  09 Decembrie 2023, 02:47

Ioii, au fost trimiși caiboiul și jantilița la "atac" :))

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  08 Decembrie 2023, 21:43
Postat de johnwayne pe 08 Decembrie 2023, 17:38

pensionar ramolit,iarasi rad toti de tine. iii ce bucurie.

randooame tu le spui la toti ce ti-am zis eu tie ?? facem un pariu ?? ne vedem face to face.....care este pensionar dintre noi 2 , nu mai intra pe gsp .....daca esti mai in varsta decat mine ...nu mai intri aici ........te bagi ??? .... ma gasesti la 18GYM la delfinului ...vino sa vezi ce pensionar ramolit sunt si eu :))))))))))))))))

Catalynn_12
Catalynn_12  •  08 Decembrie 2023, 18:36
Postat de TicX8.Junior pe 08 Decembrie 2023, 14:38

Am asistat azi la un spectacol grotesc pus în scenă de fratele meu cu avatar porcesc. Părerea mea e că nu ar mai trebui tratat cu mănuși. Dacă discuția pe care-am avut-o la începutul anului te-a influențat în vreun fel, determinându-te să-ți înghiți vorbele în anumite situații, țin să-ți atrag atenția că acel Kevin oltenesc is dead & gone. La fel ca pactul de neagresiune dintre furculița ta și mititeii care - vorba lui Cornel Dinu- "au fost scăpați din neglijența și din ignoranța noastră după grătarul ce cu siguranță ar fi sfârâit mult mai frumos fără astfel de exemplare". Frate-frate, dar bulbucanii sunt pe bani, chiar și atunci când berea-i gratis. Când unu' dă în tine... dă în mine. Și se simte fix acolo unde doare mai tare: la rinichi. Așa că ia și bagă liniștit urechiușe de porc la grătar cu șorici, până nu-mi sare și mie muștaru'! :-)))

Amin, brother! Cheers că-i weekend, e urat afară așa ca să curgă țuica! :-))) Nu las io un mititel să îmi strice buna dispoziție, mai ales ca ne-a jjijji însuși i-a dat la … rinichi! :-))))))

Vezi toate comentariile (102)
Comentează