FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Plecat de la Turris, stelistul Erik Lincar își declară dragostea față de Rapid: „Iubesc acest club, mi-aș dori să-l antrenez!” + cum a încercat Copos să-l transfere

Erik Lincar n-ar spune «nu» unei oferte de la Rapid
Erik Lincar n-ar spune «nu» unei oferte de la Rapid

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 10:10 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 11:10

Erik Lincar (42 de ani) a fost invitat în această dimineață la GSP Live, aceasta fiind prima sa apariție publică după ce a fost îndepărtat de pe banca divizionarei secunde Turris Turnu Măgurele. 

Erik Lincar a evoluat pentru Steaua între 1997 și 2002 și a câștigat 5 trofee cu „militarii”: două titluri, o Cupă și două Supercupe ale României. Totuși, trecutul său stelist nu l-ar împedica să antreneze cândva Rapidul, echipă pentru care și-a declarat atașamentul în direct la emisiunea lui Costin Ștucan. 

„Eu chiar simpatizez cu Rapidul și am și zis-o. Iubesc Rapid și tot timpul am fost încântat de spectacolul pe care îl oferă suporterii. În același timp, mi-aș dori ca la un moment dat să antrenez această echipă. Nu știu dacă va fi posibil din cauza trecutului meu. Oricând aș antrena Rapidul, dar nu și Dinamo”, a declarat Erik Lincar, la GSP Live.

Prin nume, prin prezență și valoarea jucătorilor, Rapid se poate bate la promovare. Mai întâi, cel mai important e să ajungă în play-off - Erik Lincar

Liber de contract după „divorțul” de Turris, Lincar ar putea reprezenta o variantă pentru Rapid, un club aflat în criză și care în prezent e antrenat de interimarul Mihai Iosif. 

Dorit la Rapid în perioada în care era jucător

Pe durata emisiunii, Erik Lincar a vorbit și despre oferta pe care a primit-o din partea Rapidului în perioada în care era jucător.  El a negociat la acel moment cu Constantin Anghelache, mâna dreaptă a lui Mircea Lucescu. 

„Nici nu mai știu anul. Atunci, țin minte că jucătorii nemulțumiți de la Steaua erau chemați să semneze cu Rapid, să aibă dublă semnătură și să apară scandalul. În această situație a fost Nae Eugen, portarul de la Steaua. A fost un mare scandal pe această temă. A semnat cu Rapid, dar avea contract și cu Steaua. Fiecare club se răzbuna pe celălalt.

La momentul respectiv, chiar îmi doream să ajung la Rapid. Țin minte că era domnul Anghelache acolo, cu care am avut o întâlnire la Crowne Plaza. Cred că Mircea Lucescu era antrenor. Am discutat despre termenii contractuali, dar eu știam că nu pot să semnez. Puteam s-o fac doar dacă s-ar fi înțeles cluburile. Negociam cu domnul Anghelache la salarii, la bonusuri”, a povestit Lincar. 

Citește și alte știri despre Liga 2: 

Eugen Trică pentru promovare! Mutare spectaculoasă în Liga 2

OFICIAL Dan Alexa revine în iarbă! „Chirurgul”, anunțat oficial ca antrenor al unei echipe cu pretenții

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  17 Noiembrie 2020, 22:56

foarte-foarte slab ai fost Ianise... ti-ai iesit complet din mana, nu mai joci nimic... pleaca d-acolo de la Rangersi, fa ceva ca esti lesinat, o pasa simpla nu mai poti lega, zero goluri zero suturi zero decisive zero barat pe toata linia, du-te de la Rangersi, lasa scotienii, nu joci freci banca, du-e unde-oi vedea cu ochii... ati facut cel mai penibil meci din istoria fotbalului romanesc, in 11 contra 10, la tine acasa cu o echipa de rezerve deja calificata... pfff.... catastrofe.

jean.fzr
jean.fzr  •  16 Noiembrie 2020, 20:07
Postat de loko1 pe 14 Noiembrie 2020, 21:27

Linkar e antrenor bun,si as fi bucuros să antreneze Rapidul,dar echipa are nevoie si de un Copos ,fără tremuratul mâinilor la scos banii din buzunar.Acum banii de la primărie sunt alocati sponsorizării PNL-ului

nu avem nevoie de antrenori de la oi

121977924980296
Marinescu Johnny  •  16 Noiembrie 2020, 16:33

Sa ma piiis pe familia ta lincar , vezi ca steaua ta s a desfiintat in 2003

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close