FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Premieră la CSA Steaua: are două echipe calificate deja în play-off-ul Ligii Elitelor

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 19:38 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 21:30

CSA Steaua bifează o premieră, are două echipe deja calificate în play-off-ul Ligii Elitelor de la U16 și U19, în primul an de la revenirea în aceste competiții. 

După ce în acest an a făcut cel mai mare salt în clasificarea FRF a Academiilor, urcând de pe locul 61 anul trecut până pe 13 acum, cei de la CSA Steaua au început să culeagă roadele și pe teren. 

Datorită clasării au revenit în Liga Elitelor, după 3 sezoane de absență, iar grupele U16 (loc 3) și U19 (locul 1) sunt deja calificate, în premieră pentru club, în play-off, cu trei etape înainte de finalul sezonului regular. 

Premieră la CSA Steaua: are două echipe calificate deja în play-off-ul Ligii Elitelor
Steaua U19

La U17, CSA Steaua este pe locul 8, cu șanse de a prinde un loc în primele 6. În plus, echipa U15 a câștigat campionatul pe Municipiul București și s-a calificat și ea la Liga Elitelor. 

Iar portarul acestei grupe, Codruț Sandu (14 ani) a fost deja convocat la naționala U17. Cu sponsori precum Internațional Alexander, Porotherm și Autototal, Academia roș-albaștrilor, condusă de directorul George Ogăraru, ajutat de team managerul Iulian Miu și de Ștefan Iovan, antrenor coordonator la juniori, a și promovat deja trei jucători care evoluează la echipa de seniori.

Premieră la CSA Steaua: are două echipe calificate deja în play-off-ul Ligii Elitelor
Portarul Codruț Sandu de la U15 a fost convocat la naționala U17

VIDEO Va juca FCSB pe arena din Ghencea? » George Ogăraru: „Comandantul și ceilalți din conducere vor decide”

Citește și alte știri de actualitate: 

Ce nu s-a văzut la TV, la revenirea naționalei în Ghencea » Mihai Mironică, inamicul numărul 1 al galeriei steliste + mesaj pentru rivala FCSB

Scene reprobabile în Ghencea » Bătaie între suporterii români și staff-ul Armeniei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1947____forumer
1947____forumer  •  12 Octombrie 2021, 20:48

Treaba foarte buna la Academia Stelei, la anul avem toate grupele importante de juniori in Liga Elitelor (U19/17/16/15), cu sanse bune la podium toate. Acum juniorii U19 sunt neinvinsi dupa 7 meciuri, lupta de la egal la egal cu echipa lui Hagi, iar U16 e considerata cea mai promitoare grupa, cu multe talente. Felicitari coordonatorilor Ogararu si Miu, la anul Academia Stelei e lejer in top 5 pe tara.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează