FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO EXCLUSIV Rapid, fără președinte după plecarea lui Ovidiu Burcă: „Nu suntem disperați” + Negocierile eșuate cu Daniel Niculae

Daniel Niculae
Daniel Niculae

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020 20:40 / Actualizat miercuri, 09 septembrie 2020 20:44

Victor Angelescu, acționarul majoritar de la Rapid, a comentat situația la nivel executiv a clubului alb-vișiniu, care nu are un președinte în acest moment.

Ovidiu Burcă, fostul președinte, a decis să facă un pas în spate după ce Rapid a ratat promovarea în Liga 1, însă nu a stat mult timp departe de club, întorcându-se în urmă cu câteva zile, însă pe o altă poziție - de antrenor al echipei U19 și totodată director tehnic al academiei. Odată cu plecarea acestuia, nume precum Dani Coman, Daniel Niculae sau Dinu Gheorghe au fost vehiculate ca posibili înlocuitori, iar Angelescu a făcut lumină în acest sens.

„Președinte nu avem. Nu suntem disperați să aducem un președinte, vrem să facem alegerea corectă. O să vedem dacă mai durează o săptămână, două sau o lună. Dinu Gheorghe nu e o soluție acum pentru Rapid. Dani Coman ar putea fi. El e un mare rapidist, dar cred că am avea o șansă să-l aducem președinte când vom promova în Liga 1”, a spus Angelescu la GSP Live.

- Ce trebuie să facă un președinte?
- Va avea libertatea deplină, așa cum a avut și Ovidiu. Avem un profil pentru el. Vrem să fie cineva care să aibă de-a face cu Rapid, nu e musai să fie fost jucător sau conducător. Vrem să luăm pe cineva care a fost în fenomen, dar care are și abilități administrative.

Cum au decurs negocierile cu Daniel Niculae

În lipsa unui președinte, Angelescu a dezvăluit că a purtat negocieri cu Daniel Niculae, care a refuzat propunerea.

- E adevărat că ați spus într-o discuții cu mai mulți martori că Daniel Niculae nu se va întoarce niciodată la Rapid cât sunteți dumneavoastră acolo?
- Nu, nu e adevărat! Am și încercat să-l aduc acum pe postul de președinte. Am fost supărat pe el, i-am zis și public, i-am zis și acum, când ne-am întâlnit. Știu motivele pentru care ia deciziile pe care le ia, dar nu le înțeleg. Nu-mi amintesc și nu am folosit eu aceste cuvinte. Știți cum e în fotbal, zici ceva și poate ajunge alterat, ca telefonul fără fir. Recunosc, am fost supărat pe el că nu a venit.

- Cât timp l-ați curtat?
- Am avut mai multe discuții la telefon, ne-am și văzut. Ținem legătura. Nu l-am putut convinge. Știți condiția lui… Nu poate să lucreze cu Ovidiu Burcă, pe Ovidiu l-am trimis antrenor la Under-19. El și-a dorit asta și după ce a plecat și a mers în concediu mi-a spus că de fapt el asta își dorește. Să înceapă cariera de antrenor.

- E adevărat că l-ați îndepărtat pe Burcă doar pentru a-l convinge pe Niculae să vină și când ați văzut că nu îl convingeți ați acceptat să se întoarcă Burcă?
- I-am spus și lui Ovidiu că, după ce am decis să nu mai fie președintele clubului, mi-l doream pe Daniel Niculae președinte. Se știe că ei nu au o relație prea caldă. Dar decizia ca Ovidiu să nu mai fie președinte fusese luată oricum, i-am zis și lui Niculae. Nu știu dacă Ovidiu s-ar mai fi întors antrenor dacă Daniel Niculae accepta să fie președinte. Sincer, nu cred că va veni Niculae. Dacă el ar spune mâine că vrea, eu aș vrea.

Mai multe știri despre Rapid:

Patronul Angelescu, martor la conflictul Pancu - Manea: „Totul s-a întâmplat în câteva secunde. Am fost șocat”

Victor Angelescu, detalii despre mutarea Rapidului din Regie + Când ar putea alb-vișinii să evolueze în Giulești

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează