LIGA 2  ·  RAPID

VIDEO EXCLUSIV Victor Angelescu, detalii despre mutarea Rapidului din Regie + Când ar putea reveni în Giulești

Rapid se va muta din Regie
Rapid se va muta din Regie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020 17:39 / Actualizat miercuri, 09 septembrie 2020 22:46

Invitat la emisiunea GSP Live, Victor Angelescu, acționar majoritar la Rapid, a confirmat dorința echipei sale de a își disputa meciurile de pe teren propriu pe un stadion diferit față de cel din Regie.

Rapidiștii sunt nemulțumiți de starea terenului stadionului din Regie, pe care îl au drept „casă” de mai bine de un an și jumătate.

„Din păcate, avem un teren pe care e greu să practici fotbalul. Nu știu ce se mai poate face cu terenul din Regie, noi am investit, am făcut lucruri. Noi am ales Regia și pentru suporteri. Din cauza pandemiei, am decis să încercăm să jucăm pe alt teren. Suntem în discuții cu Buftea, Clinceni și Voluntari.

Cred că principala variantă e Buftea. Gazonul la Buftea e sigur mult mai bun. Terenul din Regie nu arată rău, noi am investit foarte mult în iarbă, peste 80.000 de euro anul trecut, dar dedesubt este vălurit, are gropi. Acolo trebuie ras tot și făcut de la zero, nu știu dacă vrea cineva să facă. Din păcate, nu e baza noastră și nu putem să facem o investiție atât de mare.

Victor Angelescu, despre stadionul din Giulești

Angelescu spune că Rapid Arena, stadionul din Giulești aflat în prezent în construcție, va fi gata în iarnă. O estimare optimistă, având în vedere că Adrian Cefalan, directorul de investiții din cadrul Companiei Naționale de Investiții, a declarat deunăzi că stadionul va fi gata în primul trimestru al anului 2021

„Înțeleg că stadionul va fi gata în iarnă. Noi sperăm să putem juca din play-off acolo. Au existat fani care au achitat abonamente virtuale, dar noi sperăm să fie nu doar virtuale. Sperăm ca domnul Stroe să dea drumul măcar la 10% din capacitate. Am fost surprinși chiar, au fost vreo 1000 de abonamente vândute. Am vrut să le facem o surpriză fanilor și au avut câte un tricou de joc sau tricou de prezentare care venea gratis odată cu abonamentul”, a spus Victor Angelescu la GSP Live.

Mai multe știri despre Rapid:Un traficant de droguri aflat în arest la domiciliu a omorât, pe 9 septembrie, un tânăr. Victima era martor în procesul interlopului!
Libertatea
Comentarii (3)
rocky2  •  10 Septembrie 2020, 17:59

Si eu vreau abonament! Si mai vreau si in Templu!

Costel Chelaru  •  10 Septembrie 2020, 08:55

Angelescule, vezi ca nu prindeti play off cu Iencsi si lotul asta...

badeadorian  •  09 Septembrie 2020, 22:50

HAI RAPID !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Cluj - Unirea Slobozia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Handbal M
HC Dobrogea Sud - Sporting
Digi 4
20:00 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Leyton Orient - Tottenham
Digi 2
22:15 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Luton Town - Manchester United
Digi 2
Program TV complet

Liga 1