FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROGRESUL SPARTAC - DINAMO

Ultrașii lui Dinamo strâmbă din nas înaintea meciului cu Progresul Spartac: „Încă din Liga 1 eram obișnuiți cu așa ceva”

Ultrașii lui Dinamo strâmbă din nas înaintea meciului cu Progresul Spartac / foto: Cristi Preda (GSP)
Ultrașii lui Dinamo strâmbă din nas înaintea meciului cu Progresul Spartac / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2022 10:04 / Actualizat miercuri, 03 august 2022 10:25

Suporterii lui Dinamo acuzaseră zilele trecute ora de disputare a meciului cu Progresul Spartac din prima etapă a ligii secunde. Ultrașii erau nemulțumiți că duelul e programat pentru ora 18:00, însă, între timp, au aflat că partida a fost mutată la 17:00.

  • Dinamo începe sezonul din Liga 2, joi, de la 17:00, contra celor de la Progresul Spartac. Meciul va fi liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 2, Orange Sport și Prima Sport.

Într-un mesaj publicat pe contul oficial de Facebook al Peluzei Cătălin Hîldan, reprezentanții galeriei dinamoviste reclamă faptul că ora de start a meciului ar fi una nepotrivită, ținând cont că partida are loc în timpul săptămânii, când mulți dintre suporteri sunt prinși la locul de muncă în acel moment al zilei. 

Ultrașii lui Dinamo sunt nemulțumiți: „Încă din Liga 1 eram obișnuiți cu programări lipsite de logică ”

„Am vorbit în trecut despre misterul ce cuprinde acest nou drum pentru noi și pentru Dinamo, despre cât de necunoscută ne este nouă Liga 2 și despre cum, în mod normal, la ora respectivă, am fi avut deja 2-3 etape la activ. 

Astfel, am fost extrem de curioși să aflăm când vom vedea din tribune primul meci în Liga 2. Nu ne-am dorit vreodată să trăim astfel de vremuri, dar ele sunt aici și este de datoria noastră să trecem peste ele uniți și puternici.

Nu mică ne-a fost mirarea să aflăm că am fost programați să jucăm joi la ora 18:00 (n.r. - meciul a fost între timp reprogramat pentru ora 17:00), atunci când cei mai mulți dintre noi suntem încă în febra muncii, dând rapoarte de final de zi, trimițând ultimele e-mail-uri, dar gândindu-ne deja la meciul din weekend, la sutele de kilometri de parcurs și la oboseala de luni dimineața. 

Încă din Liga 1 eram obișnuiți cu programări lipsite de logică, petrecând multe seri de luni pe stadioane”, au anunțat suporterii din PCH. 

PCH: „Suntem capabili să iubim Dinamo și nimeni nu are dreptul să ne spună când să o facem și când să nu”

Suntem capabili să iubim Dinamo și nimeni nu are dreptul să ne spună când să o facem și când să nu. Noi vom fi la meci, indiferent unde se va juca și vom canta, vom bate din palme și vom face tobele să răsune. Nu avem nevoie de nicio autoritate să ne spună când să fim alături de echipa noastră și când nu. 

- Peluza Cătălin Hîldan

Avem acest drept garantat prin Constituție, iar acest drept vine ca o obligație întipărită în inimile noastre. De pe stadion sau din afara lui, câinii roșii vor fi acolo pentru a face primul pas în cel mai negru drum al echipei noastre pe care vrem să-l facem să fie cât mai scurt și cât mai ușor.

- Peluza Cătălin Hîldan

VIDEO Cum plănuiește Vlad Iacob să aducă sponsori la Dinamo + Relația cu fanii în acest moment

Citește și alte știri despre Dinamo:

Cornel Dinu, discurs necruțător în ziua în care a împlinit 74 de ani: „Dinamo a fost ucisă!” » Pune tunurile pe Negoiță: „Asta e justiție? Vă rog să-mi dați un ștreang”

De ce continuă Dinamo cu stema cu cei doi „câini” » Care sunt detaliile legate de înțelegerea cu Nicolae Badea

EXCLUSIV Ultimul transfer reușit de Dinamo a fost coleg de liceu cu Tavi Popescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
rumunek
rumunek  •  04 August 2022, 00:34
Postat de brujo pe 03 August 2022, 15:49

:))))) Pai si care lucreaza in 3 schimburi pe afara ? Sau multinationalele ? Man, nu vorbii fara sa stii, ca te faci de tot ***.

Tu de unde știi cât se lucrează în multinaționale afară? Dar în schimburi, nu tot 8 ore se lucrează? Fii tu sclav în continuare 10 - 12 ore pentru o carieră de succes și o vacanță în Tassos sau un weekend la Mamaia. Dacă nu răspundeai, nu știam cât ești …

istet10
istet10  •  03 August 2022, 23:37
Postat de creeperno807 pe 03 August 2022, 22:48

FRF, cel mai mare dusman al lui Dinamo

Ce bine ar fi ...

creeperno807
creeperno807  •  03 August 2022, 22:48

FRF, cel mai mare dusman al lui Dinamo

Vezi toate comentariile (19)
Comentează