FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Cornel Dinu, discurs necruțător în ziua în care a împlinit 74 de ani: „Dinamo a fost ucisă!” » Pune tunurile pe Negoiță: „Asta e justiție? Vă rog să-mi dați un ștreang”

Imagine de arhivă cu Dinu și Negoiță / Sursă foto: GSP
Imagine de arhivă cu Dinu și Negoiță / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2022 09:28 / Actualizat miercuri, 03 august 2022 11:13

Cornel Dinu, legenda celor de la Dinamo, a vorbit, marți, în ziua în care a împlinit 74 de ani, despre situția echipei sale de suflet, ajunsă pentru prima oară în istorie în liga secundă.

„Mister” îl învinovățește pe fostul patron al „câinilor”, Ionuț Negoiță, pentru prăbușirea istorică a roș-albilor în Liga 2 și acuză și modul în care patronul de la RIN a cedat echipa în urmă cu doi ani.

Cornel Dinu: „Dinamo a fost ucisă! Vă rog să-mi dați un ștreang”

„Nu mă pot obișnui cu gândul că Dinamo a retrogradat. De fapt. sunt mai mulți ani, timp în care Dinamo a fost ucisă. Nu pot să concep că Dinamo a ajuns la această decadență

Nu am speranțe foarte mari. Mă gândesc la cei care au condus în ultimul timp Dinamo, dar nu se identifică cu Dinamo. Dinamo trăiește o nedreptate înfiorătoare. Acționarul majoritar, acest Șerdean, a luat coaforul lui Negoiță și a făcut o mărire de capital de 2.500 de lei pentru a lua 72% din acțiuni. O jonglerie făcută cu domnul Negoiță. Dacă această este justiție, atunci vă rog să-mi dați un ștreang. 

Mă surprinde faptul că niște dinamoviști au lăsat echipa pe mâna unui aventurier ca Ionuț Negoiță, care a subjugat clubul într-o manieră incredibilă”, a declarat Cornel Dinu, la Orange Sport. 

454 de meciuria bifat Cornel Dinu pentru Dinamo în prima divizie, marcând 53 de goluri. A fost de 6 ori campion și a jucat la Cupa Mondială din Mexic.

Cazul straniu al negocierilor dintre Cortacero şi Negoiță

Când a ajuns să controleze clubul Dinamo, Pablo Cortacero a moștenit și debitele de peste 5 milioane de euro pe care le-a produs fostul proprietar. Negoiță i-a pasat și firma Lotus SRL, cunoscută drept „coaforul de la Rin”, o societate care înregistra în bilanțul din 2019 datorii de 8 milioane de euro.

Ca să devină șeful „câinilor”, Don Pablo Cortacero a preluat de la fostul patron societatea Lotus SRL, acționarul majoritar al lui Dinamo. Negoiță controla Lotus printr-un interpus, Georgian Drăghia. SRL-ul deținea pachetul majoritar de acțiuni și Cortacero l-a preluat ca să devină, implicit, acționarul principal din club.

Unii sunt ticăloși, alții vorbesc fără să știe sau să se audă vorbind. Dar unii o fac cu intenție fiindcă au interese. Eu n-am nicio legătură cu Cortacero și cu acțiunile lui. Nu trebuie să dau niciun accept, nimic, i-am dat tot pachetul, gata! Am înțeles că acțiunile le-a luat Dorin Șerdean, că au o înțelegere, nu vă zic doar din auzite.

- Ionuț Negoiță, fost patron Dinamo, în august 2021

VIDEO Cornel Dinu dă de pământ cu Silviu Lung pentru meciul de la Kosice: „Din șapte șuturi, cinci au fost goluri”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

OFICIAL Dinamo a oficializat astăzi 5 mutări » Cum va arăta echipa de start cu Progresul Spartac

Întâi titular, apoi face majoratul » Cine va apăra poarta lui Dinamo la primul meci din Liga 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
istet10
istet10  •  03 August 2022, 23:41
Postat de creeperno807 pe 03 August 2022, 22:46

Cat timp exista suporterii, Dinamo nu va fi ucisa niciodata

Si cum o scoateti daca da faliment si Badea nu va mai lasa sa folositi marca?

creeperno807
creeperno807  •  03 August 2022, 22:46

Cat timp exista suporterii, Dinamo nu va fi ucisa niciodata

polistul68
polistul68  •  03 August 2022, 22:09
Postat de corectorul pe 03 August 2022, 15:28

Ce va mai place sa va auziti vorbind aiurea! Dinamo are nevoie de un singur lucru: bani, un investitot potent. Or, este evident ca Dinu nu poate ajuta Dinamo nici cu bani si nici cu vreun investitor, in conditiile in care nimeni nu a reusit pana acum sa convinga pe cineva sa investeasca. Dinu nu a fost in conducerea lui Dinamo sa decida, ba chiar a fost marginalizat de catre Negoita, adica exact de catre cel pe care il critica ca a adus clubul unde este. Tot Negoita a condus clubul si cand a fost condamnat Borcea si doar el a decis politica acestui club. Trebuie sa fii habarnist sau hater sa-l critici pe Dinu de situatia lui Dinamo. Este ca si cand l-ai critica, de exemplu, pe Ducadam de situatia dezastruoasa dpdv al performantelor sportive in care este FCSB, intrucat critica aiurea anumite decizii de la aceasta echipa, desi nu a facut nimic ca FCSB sa aiba o bruma de performante in ultimii 8 ani (desi este evident ca ca vinovatul este cel care decide politica prosta a acestui club). Impresia este aceeasi, anume ca l apostrofezi pe Dinu de ceea ce faci si tu: a critica pe altii.

Amice....ok, Dinu nu poate sa gaseasca un invstitor serios..ok, sunt de acord...dar el tot iese si vb de cazuri pena;e, jafuri, smecherii si acte false...sa ne arate o plangere penala, sau cum se numeste actul ala care il faci la Parchet...sau la DNA..sa ne arate ca face ceva..asa, doar sa spui ca ALA FURA...poate oricine. Lui Dinu i se parea putin si cat castiga acel Zavaleanu, sau cum se numeste..de ce nu s-a implicat in transferurile de jucatori..a fost fotbalist, are relatii in multe tari, are multi cunoscuti...asta ma deranjeaza lka dinu, si asta ma sperie la asa zisii suporteri...daca vine unul ca dinu, care nu a facut, si nu face NIMIC, dar care tot acuza aiurea...voi il vedeti semi-zeu. Nu prietene, cand ti se darama casa in care ai crescut, FACI CEVA.....nu dai din gura aiurea. Mai bine sa explice cum, sub obladuirea lui, Borcea, Turcu si echipa au bagat echipa in faliment...Negoita va scos odata, apoi a-ti icenput sa-l amenintati...a dato la primul venit, dar cu negoita aveti treaba...nu ca ar fi vre-un sfant, dar , altii v-au bagat in faliment. Dar DInu e un simbol al vostru, un mare caracter crescut de marele club dINAMO...a tolerat hotia pe vremea lui Borcea, acuma nu face efectiv nimic, decat vb pe la colturi. Va meritati soarta.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează