FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

update Protest la CSA Steaua: au întârziat meciul cu 10 minute + mesaj despre arestările de la Rapid

Protest la CSA Steaua: au întârziat meciul cu 10 minute
Protest la CSA Steaua: au întârziat meciul cu 10 minute

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 11:32 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 14:44

Răbdarea suporterilor CSA Steaua a trecut deja de punctul de fierbere, mai ales după ce echipa de fotbal a ratat calificarea în play-off, pentru prima dată în cei trei ani de când joacă în Liga 2. Asociația suporterilor a dorit să protesteze prin a întârzia cu 10 minute meciul de azi cu CS Tunari, din ultima etapă a sezonului regular

UPDATE 14:10 Jucătorii au intrat pe teren cu o întârziere de 10 minute, așa cum au stabilit cu suporterii.

Protest la CSA Steaua: au întârziat meciul cu 10 minute + mesaj despre arestările de la Rapid
La 14:05, jucătorii erau încă la vestiare

Mesajul fanilor Stelei: „Niciun om arestat pentru o torță / Din capriciul instituțiilor de forță”

De asemenea, cei de la Sud Steaua au afișat un mesaj legat de suporterii Rapidului reținuți pentru 30 de zile:

Liviu Ungurean (Bocciu), șeful galeriei Rapidului, a fost arestat pentru 30 de zile, a anunțat ieri Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

El e acuzat că a înființat și condus un grup infracțional care a introdus materiale pirotehnice pe stadioane. Au fost 17 suspecți, 16 dintre ei fiind reținuți pentru 24 de ore, inițial. Daniel Niculae, președintele Rapidului, a fost singurul care a plecat acasă după două ore de audieri.

Daniel Oprița, sfătuit să plece de la Steaua: „Anul acesta s-a dezumflat de tot”
CSA STEAUA
Daniel Oprița, sfătuit să plece de la Steaua: „Anul acesta s-a dezumflat de tot”

Știrea inițială

Protest la CSA Steaua » Vor să întârzie meciul cu 10 minute!

Pe pagina de Facebook, sub titlul "Studiu de caz - cum să distrugi un fenomen de șapte decenii în doar șapte ani", asociația suporterilor steliști, AS 47, a cerut în mod imperativ conducerii clubului și ministerului apărării să își facă publice planurile și intențiile.

Și să își asume dacă se fac sau nu demersuri pentru privatizarea echipei, astfel încât aceasta să aibă drept de promovare în Superligă.

"În al 12-lea ceas, facem apel la ultima brumă de bun-simț, în caz că el mai există și așteptăm cu interes, deși fără prea mare speranță, să ne spună public cei care se află la conducerea clubului ce planuri au pentru secția de fotbal și cum văd ei viitorul echipei STEAUA. Dacă îi încurcă gradele militare, să ne comunice domnii de la Minister.

Așteptăm negru pe alb să se comunice suma necesară de bani pentru a scoate echipa de fotbal la liman, să vedem care e situația sponsorilor și care sunt perspectivele. Dacă într-adevăr nu se mai dorește (sau nu s-a dorit niciodată?) ca STEAUA să ajungă în primul eșalon românesc, să existe o poziție publică, prin care să își asume acest lucru", au scris cei de la AS 47.

Azi, la ora 14:00, Steaua (locul 10) dispută ultima etapă din sezonul regulat, cu CS Tunari (locul 17). Meciul nu va fi televizat, dar poate fi urmărit pe Steaua TV. Iar suporterii i-au vizitat ieri pe jucători, în cantonament și au cerut echipei ă întârzie meciul cu 10 minute.

Este o formă de protest față de situația clubului în ultimii ani. Cei de la AS 47 au făcut apel la toate formațiile din Ghencea să facă același lucru.

"Pentru a trage un semnal de alarmă, sperăm că echipele de la Clubul Steaua vor întârzia meciurile cu 10 minute. Acest management defectuos și această constantă incertitudine trebuie să înceteze", a fost mesajul celor de la AS 47, care se bucură și de sprijinul celor de la Peluza Sud.

După 15 minute se fluieră finalul

Conform regulamentelor, o echipă poate întârzia începerea unei partide, din diverse motive, cu maxim 15 minute față de ora oficială de începere a jocului. După acest interval, arbitrul fluieră finalul meciului și consemnează în raport cele întâmplate.

Iar respectiva formație pierde meciul "la masa verde", cu 3-0. În consecință, dacă ar da curs cererii suporterilor, Steaua nu ar risca să piardă meciul cu CS Tunari.

„Pițurcă e foarte supărat!” » Fostul selecționer, gata să se delimiteze de CSA Steaua

Adi Popa a semnat cu noua echipă: surpriză majoră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
aeroportul.urziceni
aeroportul.urziceni  •  19 Martie 2024, 14:42
Postat de FalconCrest pe 17 Martie 2024, 16:01

evident ca asa este,dar sa nu mai aiba niciun argument hateri de aia spun. evident ca o lume(si cand am jucat cu aia din azerbaidjan ne-au spus Steaua) intreaga stie ca Steaua suntem noi cea din liga 1. de aia si primim coef. uefa pentru castigarea cce din 1986.

nu dau 2 bani pe ce zic haterii. Asta e meseria lor de hateri, sa spuna chestii nasoale. Pe teren joaca steaua iar noua ne place. Haide steauaa campioanaa

FalconCrest
FalconCrest  •  17 Martie 2024, 16:01
Postat de aeroportul.urziceni pe 17 Martie 2024, 11:24

efectiv nu e nicio confuzie. Toata lumea interesata de fotbal stie cine e fcsb, indiferent ca vorbim de fani, rivali sau spectatori neutri. Problema s-a transat de mult.

evident ca asa este,dar sa nu mai aiba niciun argument hateri de aia spun. evident ca o lume(si cand am jucat cu aia din azerbaidjan ne-au spus Steaua) intreaga stie ca Steaua suntem noi cea din liga 1. de aia si primim coef. uefa pentru castigarea cce din 1986.

aeroportul.urziceni
aeroportul.urziceni  •  17 Martie 2024, 11:24
Postat de FalconCrest pe 16 Martie 2024, 17:42

dupa ce desfiinteaza astia clona csa din liga a 2-a,sper ca putem sa folosim numele Steaua si la tv,ca nu mai are cu cine sa fie confunzie. nu ca ar fii fost pana acum tinand cont ca clona csa nu are drept de promovare si joaca la amatori in ligile inferiuoare.

efectiv nu e nicio confuzie. Toata lumea interesata de fotbal stie cine e fcsb, indiferent ca vorbim de fani, rivali sau spectatori neutri. Problema s-a transat de mult.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează