FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - ASU POLI 1-0

RAPID - ASU POLI 1-0 // Cătălin Hlistei este singurul jucător al Rapidului care a refuzat "ordinul" galeriei la finalul meciului cu Poli!

Articol de - Publicat luni, 26 august 2019 10:57

"Frați mereu". Acesta a fost motto-ul după care s-a jucat meciul dintre Rapid și Poli, decis de autogolul lui Scutaru (83), cu giuleștenii aflați în inferioritate numerică. 

Pe toată durata meciului, cei peste 5.000 de fani au scandat de mai multe ori numele celor două echipe, iar scenografia a fost una comună, cu mesaje de iubire între facțiuni. 

La finalul jocului, membrii celor două echipe au salutat ambele galerii și i-au aplaudat pe fanii din tribună. Singurul care a refuzat să facă asta a fost rapidistul Cătălin Hlistei!

"Nu puteam să salut galeria adversă. Nu știu dacă se vor supăra suporterii noștri, dar, fiind arădean, nu puteam să fac asta! Am crescut la Arad, am jucat la UTA, nu puteam să fac asta, mai ales că era vorbă despre Timișoara. Chiar nu pot. Cu Rapidul e altceva, joc pentru Rapid și aici îmi fac treaba. Dar nu sunt obligat să merg să salut galeria Timișoarei", a spus mijlocașul de 25 de ani la finalul jocului. 

RAPID - ASU POLI 1-0 
A marcat: Scutaru (83-ag) 
Rapid: Al. Tătaru - I. Voicu, B. Manole, Mallo, Oanea - Djurici (62 Al. Dulca), R. Lazăr, Pănoiu - Labeau (86 Jorza), Roskopf (52 Dodoi), Hlistei. Antrenor: Daniel Pancu 
ASU Poli: Murariu - C. Jurj (79 Piţigoi), Mera, Scutaru, Cherecheş - Coadă, B. Vasile - F. Trip (46 C. Popescu), Ignea, Schieb (64 Al. Manea) - Axente. Antrenor: Cosmin Petruescu

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
arad4ever
arad4ever  •  26 August 2019, 21:03

Bravo Catalin , un jucator cu caracter adevarat , a fost o greseala fantastica a clubului UTA ca nu a facut toate eforturile de a te pastra atunci cand te-a avut in lot .

983732924972315
Soos Vilmos  •  26 August 2019, 15:56

Ca sa confunzi acs Poli cu asu Politehnica nu trebuie sa te numesti reporter sportiv, ajunge sa fi un mare habarnist in domeniu.

octavianus
octavianus  •  26 August 2019, 13:43

bravo ! un jucator cu personalitate si caracter......mult succes la Rapid !!! de astfel de oameni avem nevoie !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează